Πέντε προτάσεις με απόδοση 16,63

Bet_John 9/11/22 - 05:56

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 16,63…

* Στην Serie A, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Μόνο μία νίκη στα 13 φετινά τους παιχνίδια έχουν οι γηπεδούχοι, με έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα δώδεκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες τη φετινή σαιζόν. Η Αταλάντα μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,83.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ. Τρία σερί over για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,78 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. Τρεις νίκες και μία ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις μία νίκη στα επτά προηγούμενα παιχνίδια τους, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα έξι. Η Άιντραχτ μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,95.

* Στην Πρέμιερ Σκωτίας, η Μάδεργουελ φιλοξενεί την Σέλτικ. Τρία over στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν οκτώ over στα προηγούμενα εννέα παιχνίδια τους, με τα πέντε στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,55 μπορεί να μας πληρώσει.

* Στην Ελβετία, η Λουκέρνη υποδέχεται την Βασιλεία. Τρία over 3,5 στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν δύο over 3,5 στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το over 2,5 στο 1,69 θα μπει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα