Πέντε προτάσεις με απόδοση 30,68

Bet_John 14/09/18 - 08:34

Επιτέλους επιστρέψαμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς και έχουμε περισσότερες επιλογές στη διάθεσή μας. Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 30,68 και ότι σας αρέσει περισσότερο το κρατάτε…

* Στη Β’ Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Ντούισμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μετρούν δύο νίκες εντός έδρας και ισάριθμες ισοπαλίες εκτός. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, χωρίς μάλιστα να καταφέρουν ακόμα να σκοράρουν. Η Ουνιόν Βερολίνου έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 1,72.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η δεύτερη ομάδα της Άλκμααρ φιλοξενεί τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή κατάσταση και μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα προερχόμενοι από τέσσερις σερί νίκες. Η Γκόου Αχέντ σκοράρει εύκολα και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 2,05.

* Για τη Β’ Ολλανδίας, η Ναϊμέγκεν υποδέχεται τη δεύτερη ομάδα της Αϊντχόφεν. Τρία over στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν επίσης τρία over σε τέσσερα ματς, με τα δύο στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει η μεταξύ τους αναμέτρηση και να περάσει το over 3,5 στο 2,15.

* Στη Β’ Γαλλίας, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τη Λοριάν. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, με μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα υπόλοιπα πέντε ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Λοριάν μπορεί να μας δώσει το διπλό στο 2,34.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η Ντόρντρεχτ υποδέχεται την Τβέντε. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, σκοράρουν πολύ πιο εύκολα και μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της Ντόρντρεχτ, βγάζοντας το διπλό στο 1,73.

Παρασκήνια

Θέματα