Πέντε προτάσεις με απόδοση 32,89

Bet_John 20/04/19 - 09:17

Πέντε προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 32,89…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τότεναμ. Οι «πολίτες» βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ τα «σπιρούνια» είναι στην 3η θέση, αλλά μόλις στο +3 από την 6η Γιουνάιτεντ. Την περασμένη Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Σίτι επικράτησε στο ίδιο γήπεδο 4-3 της Τότεναμ, αλλά τα «σπιρούνια» πήραν την πρόκριση. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,11 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στη La Liga, η Θέλτα φιλοξενεί την Χιρόνα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχουν πάρει τα πάνω τους τελευταία, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (εκτός από την Ατλέτικο) στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν δύο βαθμούς περισσότερους, είναι σε τραγική κατάσταση και έρχονται από τέσσερις σερί ήττες. Η Θέλτα έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,99.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Φούλαμ. Οι γηπεδούχοι που είναι στη 12η θέση, έρχονται από το εντυπωσιακό εκτός έδρας 5-0 επί της Μπράιτον, με τους φιλοξενούμενους που έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, να μετρούν εννέα ήττες και μία νίκη στις προηγούμενες δέκα αγωνιστικές. Η Μπόρνμουθ μπορεί να βγάλει τον άσο του 1,66.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Χάντερσφιλντ φιλοξενεί την Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι που έχουν υποβιβαστεί εδώ και καιρό, μετρούν μία νίκη και έντεκα ήττες στα προηγούμενα δώδεκα παιχνίδια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι ένα βαθμό πίσω από την 7η θέση που τους εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχουν τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες (από Λίβερπουλ, Σίτι, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ) στα οκτώ τελευταία τους ματς. Η Γουότφορντ έχει το κίνητρο και μπορεί να μας δώσει το διπλό στο 1,88.

* Στην Ολλανδία, η Φίτεσε υποδέχεται την Τσβόλε. Τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Το over 3,5 στο 2,51 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα