Πέντε over και ένα διπλό με απόδοση 42,90

Bet_John 31/10/20 - 08:07

Έξι προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 42,90 για να επιλέξετε ότι σας αρέσει περισσότερο…

* Στην Serie A, η Κροτόνε υποδέχεται την Αταλάντα. Tρία over 3,5 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν επτά over 3,5 σε ισάριθμα ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Ανοικτό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και σήμερα, με το over 3,5 να πληρώνει στο 1,97.

* Στην Serie A, η Μπολόνια φιλοξενεί την Κάλιαρι. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρία σερί over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,31 έχει αξία.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Λειψία. Δύο over 3,5 στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, ενώ μεσοβδόμαδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 εντός έδρας με την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο over στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ την Τετάρτη διασύρθηκαν 5-0 από την Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ». Αξίζει να κυνηγήσουμε το over 2,5 στο 1,54 στην αποψινή αναμέτρηση.

* Στην Γαλλία, η Ρεν φιλοξενεί την Μπρεστ. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι over στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, με τα πέντε στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,75 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Ολλανδία, η Βίλεμ υποδέχεται την Φίτεσε. Τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους, με δύο ήττες εντός έδρας και δύο ισοπαλίες εκτός, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε νίκες και μία ήττα στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Φίτεσε, μπορεί να βγάλει το διπλό στο 2,07.

* Στο Βέλγιο, η Σαρλερουά φιλοξενεί την Σερκλ Μπριζ. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τέσσερα σερί over. Ένα ακόμη over 2,5 στο 1,69 μπορεί να μας πληρώσει.

Παρασκήνια

Θέματα