Πέντε over 2,5 και ένα over 3,5 από το Γιουρόπα Λιγκ με απόδοση 36,99

Bet_John 12/12/19 - 08:32

Έξι προτάσεις για σήμερα από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με συνολική απόδοση 36,99…

* Στον 10ο όμιλο, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Μπασακσεχίρ. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι μόνο νίκη για να βρεθούν στους «32». Η Γκλάντμπαχ με πολύ καλή ψυχολογία μετά το 2-1 επί της Μπάγερν Μονάχου θα μπει δυνατά στο ματς, σκοράρει εύκολα, η Μπασακσεχίρ θα πρέπει να ανοιχτεί και το over 2,5 στο 1,67 έχει αξία.

* Στον 10ο όμιλο, η Ρόμα φιλοξενεί την ΒΑΚ Πέλετς. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν στους «32» με νίκη ή ισοπαλία ή ακόμα και με ήττα αν η Μπασακσεχίρ δεν νικήσει την Γκλάντμπαχ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αποκλειστεί. Η Ρόμα σκοράρει εύκολα, η ΒΑΚ Πέλετς θα παίξει ελεύθερα και το ματς μπορεί να ανοίξει και να περάσει το over 3,5 στο 2,15.

* Στον 4ο όμιλο, η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ρόζενμποργκ σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς, αφού και οι δύο έχουν αποκλειστεί. Οι γηπεδούχοι ξέσπασαν το Σάββατο με 5-0 στην Φορτούνα Σιτάρντ, θέλουν μία καλή εμφάνιση και νίκη μετά την κακή τους παρουσία το τελευταίο διάστημα, η Ρόζενμποργκ είναι επικίνδυνη επιθετικά και το over 2,5 στο 1,66 έχει αξία.

* Στον 7ο όμιλο, η Ρέιντζερς φιλοξενεί την Γιουνγκ Μπόις. Οι γηπεδούχοι θέλουν ισοπαλία για να προκριθούν, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα βρεθούν στους «32» με νίκη ή με ισοπαλία αν η Πόρτο χάσει εντός έδρας από την Φέγενορντ. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα και η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να ανοίξει και να περάσει το over 2,5 στο 1,77.

* Στον 4ο όμιλο, η Λίντσερ υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι παίρνουν την 1η θέση με νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία. Η Λίντσερ εντός έδρας είναι δυνατή, σκοράρει εύκολα, η Σπόρτινγκ μπορεί να βρει δίχτυα και το ματς να γίνει… ροντέο, με το over 2,5 στο 1,78 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για τον 8ο όμιλο, η Λουντογκόρετς φιλοξενεί την Φερεντσβάρος. Οι γηπεδούχοι προκρίνονται με νίκη ή ισοπαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από οποιαδήποτε ομάδα, θα δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, με το over 2,5 στο 1,97 να αποκτά αξία.

Παρασκήνια

Θέματα