Παιχνίδι με τα γκολ και απόδοση 10,41

Bet_John 5/02/19 - 09:32

Οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου πέρασαν την Δευτέρα, με το διπλό στο Κάλιαρι – Αταλάντα (1,67) και το over 3,5 στο Αϊντχόφεν Β – Ος (2,08), ενώ χάθηκε το διπλό στο Άλκμααρ Β – Καμπούρ (2-1). Παιχνίδι με τα γκολ θα κάνω σήμερα, με ένα over 3,5 και τρία over 2,5 με συνολική απόδοση 10,41…

* Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Οι Βεστφαλοί εντός έδρας μετρούν εννέα νίκες και μία ισοπαλία στα δέκα φετινά τους ματς στη Μπουντεσλίγκα, όπου είχαν εννέα over, με τα επτά στο over 3,5. Η Βέρντερ θα περάσει δύσκολες στιγμές και το over 3,5 στο 2,22 έχει αξία.

* Για τους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, η Χάιντεχαϊμ φιλοξενεί την Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε over στα επτά τελευταία τους ματς στη 2η κατηγορία, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει το αποψινό ματς και να περάσει το over 2,5 στο 1,57.

* Για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, η Γουλβς υποδέχεται την Σριούσμπερι σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα σερί over στην Πρέμιερ Λιγκ, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονται στην Α’ Αγγλίας, έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε λήξει ισόπαλο 2-2 και γι’ αυτό οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό και το over 2,5 στο 1,59 μπορεί να περάσει και τώρα.

* Στη Β’ Αγγλίας, η Τρανμίρ φιλοξενεί την Νορθάμπτον. Τρία σερί over για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,88 στη μεταξύ τους αναμέτρηση συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα