Παιχνίδι με τα γκολ και πεντάδα στο 50,82

Bet_John 21/05/18 - 10:45

Καλά πήγε η Κυριακή, αφού πέρασαν οι τέσσερις από τις πέντε προτάσεις μου και συγκεκριμένα τα over 3,5 στα ματς Λάτσιο – Ίντερ (2,43), Σικάγο – Χιούστον (2,63), Ατλάντα – Νέα Υόρκη (2,14) και ο άσος στο Μίλαν – Φιορεντίνα (1,81), ενώ… έσπασε το over 2,5 στο Σαρλερουά – Σταντάρ Λ. που έμεινε στο 0-0. Γεμάτο και το σημερινό πρόγραμμα, προσφέρει καλές επιλογές…

* Για τα πλέι οφ στη Γερμανία για μία θέση στη Μπουντεσλίγκα, η Χόλσταϊν Κίελ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, η οποία στο πρώτο μεταξύ τους ματς την περασμένη Πέμπτη πήρε τη νίκη 3-1. Οι «λύκοι» σαφώς και έχουν τον πρώτο λόγο για την παραμονή μετά το 3-1, με τη Χόλσταϊν Κίελ να χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ. Στο πρώτο ματς, και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ και περιμένω το ίδιο να συμβεί και τώρα, από τη στιγμή μάλιστα που η άμυνα της Βόλφσμπουργκ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, με το over 3,5 στο 2,65 να αξίζει το ρίσκο.

* Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το Μόντρεαλ φιλοξενεί τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Πέντε over 3,5 στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τρία σερί over 3,5. Και οι δύο ομάδες αμυντικά είναι για γέλια και η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί εύκολα να μας προσφέρει πολλά γκολ και το over 3,5 στο 2,22.

* Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στη Δανία, με τη Μίντιλαντ να υποδέχεται τη Χόρσενς. Οι γηπεδούχοι που κατακτούν τον τίτλο με νίκη, έχουν έξι over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, έρχονται από έξι σερί over, τα τέσσερα στο over 3,5. Η Μίντιλαντ θα κοιτάξει να «καθαρίσει» εύκολα το ματς, και το over 3,5 στο 2,12 είναι μέσα στις δυνατότητές της.

* Στη Β’ Νορβηγίας, η Σάντνες υποδέχεται την Τρομσντάλεν. Τρία σερί over 3,5 για τους γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Με το ρυθμό που σκοράρουν οι δύο ομάδες και σε συνδυασμό με τις αμυντικές τους αδυναμίες, το over 2,5 στο 1,65 αποτελεί ένα καλό στήριγμα.

* Για τη Β’ Νορβηγίας, η Ασάνε φιλοξενεί την Κονγκσβίνγκερ. Έξι over στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, τα τρία στο over 3,5. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,47 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

Παρασκήνια

Θέματα