Παιχνίδι με τα γκολ και τέσσερα over 3,5 στο 32,26

Bet_John 4/11/18 - 10:18

Μόνο οι δύο από τις πέντε προτάσεις μου πέρασαν το Σάββατο, με τα over 3,5 στα ματς Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ (2,04) και Γάνδη – Κόρτραϊκ (2,32), ενώ χάθηκαν τα διπλά σε Άρσεναλ – Λίβερπουλ (1-1), Λεγκανές – Ατλέτικο (1-1) και το over 3,5 στο Γκενκ – Κλαμπ Μπριζ (1-1). Τέσσερις προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 32,26…

* Στη Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Επτά σερί over για τους γηπεδούχους, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με την άμυνά τους να μπάζει από παντού. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 3,5 στο 2,13 να έχει αξία.

* Για το πρωτάθλημα Δανίας, η Μπρόντμπι φιλοξενεί την Κοπεγχάγη. Οι γηπεδούχοι έχουν επτά over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι σερί over, με τα τέσσερα στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 3,5 στο 2,61 αξίζει το ρίσκο.

* Στην Ελβετία, η Βασιλεία υποδέχεται τη Λουγκάνο. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι σερί over, με τα τρία στο over 3,5. Πολλά γκολ περιμένω και σε αυτή την αναμέτρηση, με το over 3,5 στο 2,48 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Ολλανδία, η Χέρενφεν φιλοξενεί την Έμεν. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε over 3,5 στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, τα δύο στο over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση, το οποίο βρίσκουμε στο 2,34 είναι πολύ πιθανό.

Παρασκήνια

Θέματα