Παιχνίδι με τα γκολ και τετράδα στο 11,45

Bet_John 12/12/18 - 11:45

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με δύο over 3,5 και δύο over 2,5 και συνολική απόδοση 11,45…

* Για τον 6ο όμιλο, η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται την Λιόν. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν τη δεύτερη θέση, με τους φιλοξενούμενους να βολεύονται και με την ισοπαλία. Η Σαχτάρ έχει πέντε over σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, με τα τέσσερα από αυτά να είναι στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν επίσης πέντε over, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,33 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στον 6ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Χόφενχαϊμ. Οι «πολίτες» μαθηματικά θέλουν ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση, ενώ οι «χωριάτες» θέλουν νίκη και παράλληλα ήττα της Σαχτάρ από την Λιόν για να πάρουν την 3η θέση. Η Σίτι έχει πέντε over σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, με τα δύο στο over 3,5, ενώ η Χόφενχαϊμ μετράει επίσης πέντε over, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 3,5 στο 1,92 μπορεί να μας πληρώσει.

* Για τον 5ο όμιλο, ο Άγιαξ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι με νίκη παίρνουν την πρώτη θέση, ξεπερνώντας τους Βαυαρούς, στους οποίους αρκεί και μία ισοπαλία για την πρωτιά. Ο Άγιαξ μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει ώστε να ανοίξει το ματς και να περάσει το over 2,5 στο 1,61.

* Πρώτος τελικός για το πρωτάθλημα στο Περού, με την Αλιάνσα Λίμα να φιλοξενεί την Σπόρτινγκ Κριστάλ και τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι over στα επτά τελευταία τους ματς, με τα τρία πιο πρόσφατα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over στα πέντε τελευταία τους ματς, με τα τρία στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει η μεταξύ τους αναμέτρηση και να περάσει το over 2,5 στο 1,59.

Παρασκήνια

Θέματα