Παιχνίδι με τα over και εξάδα στο 27,50

Bet_John 22/09/18 - 09:22

Μόνο η μία από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Παρασκευή, με τον άσο στο Σασσουόλο – Έμπολι (2,17), ενώ χάθηκαν τα over 2,5 σε Μονακό – Νιμ (1-1 από το 27’!!!), Ουέσκα – Σοσιεδάδ (0-1) και το διπλό στο Πογκόν – Βίσλα Κρακοβίας (2-1). Έξι προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 27,50, όπου θα κυνηγήσω τα πολλά γκολ. Ότι σας αρέσει περισσότερο το κρατάτε…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Κάρντιφ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μετρούν δύο σερί over 3,5, όπου δέχθηκαν συνολικά επτά γκολ, δείγμα της τραγικής κατάσταση στην οποία βρίσκεται η άμυνά τους. Οι «πολίτες» που έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε φετινά τους παιχνίδια, με τα τρία στο over, έρχονται από την ήττα σοκ 1-2 από τη Λιόν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σίτι θα ψάξει ένα ξέσπασμα και η Κάρντιφ μπορεί να πληρώσει τα… σπασμένα, με το over 3,5 στο 2,12 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Φούλαμ φιλοξενεί τη Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερα σερί over, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν επίσης τέσσερα σερί over, το ένα στο over 3,5. Με το ρυθμό που σκοράρουν οι δύο ομάδες και σε συνδυασμό με τις αμυντικές τους αδυναμίες, το over 2,5 στο 1,73 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Ολλανδία, η Φορτούνα Σιτάρντ υποδέχεται τη Βίλεμ. Τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρία σερί over 3,5. Ανοικτό παιχνίδι περιμένω να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,64 να έχει αξία.

* Για το ολλανδικό πρωτάθλημα, η Εξέλσιορ φιλοξενεί τη Χέρενφεν. Από τρία over στα τέσσερα τελευταία τους ματς έρχονται οι γηπεδούχοι, με τα δύο πιο πρόσφατα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over 3,5 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Το over 2,5 στο 1,65 αποτελεί μία καλή επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

* Στην Ελβετία, η Γκρασχόπερς υποδέχεται την Ξαμάξ. Τέσσερα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται επίσης από τέσσερα σερί over, με τα τρία πιο πρόσφατα στο over 3,5. Αμυντικά και οι δύο ομάδες… μπάζουν από παντού και η μεταξύ τους αναμέτρηση προσφέρεται για over 2,5 στο 1,64.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Ντέγκερφορς φιλοξενεί τη Γκάις. Οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τέσσερα σερί over. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους, με το over 2,5 στη σημερινή αναμέτρηση να το βρίσκουμε στο 1,69 και φυσικά να αξίζει το ποντάρισμά μας.

Παρασκήνια

Θέματα