Πεντάδα απόδοσης 63,78

Νικολαΐδης 15/03/19 - 05:11

Πεντάδα συνολικής απόδοσης 63,78 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού, την οποία θα επιλέξω σε σύστημα με ζητούμενα 3/5 προκειμένου να υπάρξει κάλυψη του πονταρίσματος μας.

  • Στην έδρα της Χάιντενχαϊμ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας η Ουνιόν Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν πραγματοποιώντας εξαιρετική εκκίνηση στον δεύτερο γύρο να ξεφύγουν με 18 πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα στην συνέχεια να ρίξουν ρυθμό. Τέσσερις αγωνιστικές συμπλήρωσε δίχως νίκη η Χάιντενχαϊμ, μετά την ήττα (1-0) στο Μπόχουμ. Στον αντίποδα η Ουνιόν εντυπωσιάζει, καθώς τρέχει αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, χάρη στο οποία σταθεροποιήθηκε στην 3η θέση η οποία οδηγεί μέσω μπαράζ στην άνοδο, ενώ παράλληλα διεκδικεί δυναμικά και την δεύτερη, από το Αμβούργο. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την πρωτοπόρο της δεύτερης κατηγορίας στην Γαλλία Μετς φιλοξενεί στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής η Νιορ. Σε τραγική κατάσταση η γηπεδούχος ομάδα η οποία αγνοεί την νίκη στα τελευταία δώδεκα ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Απέχει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, με αποτέλεσμα να μην ανησυχεί, ακόμα. Στην αντίπερα όχθη η Μετς μετά το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών που τρέχει, κατάφερε να ξεφύγει με τέσσερις στην μάχη της πρωτιάς και πλέον, δείχνει πως δύσκολα θα χάσει την άνοδο. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Στην έδρα της Λιλ φιλοξενείται στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Σαμπιονά η Μονακό. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις τους με αποτέλεσμα να τρέχουν αήττητο σερί πέντε αγώνων. Στην αντίπερα όχθη η Μονακό έχει ανεβάσει στροφές με αποτέλεσμα να παραμένει και η ίδια μακριά από τις ήττες για έξι σερί αγωνιστικές, παίρνοντας παράλληλα και βαθιά βαθμολογική ανάσα στην μάχη της παραμονής. Δύσκολη έξοδος η σημερινή και μετά από μεγάλη υπερπροσπάθεια να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, θα στηρίξω τον άσο.
  • Με την αναμέτρηση της Μονάρκας απέναντι στην Λόμπος ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο Κλαουσούρα του Μεξικό. Οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να έχουν ξεμείνει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από την απέναντι πλευρά η Λόμπος επικράτησε σε μόνο ένα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας που έδωσε στο πρωτάθλημα. Ο άσος, είναι η πρώτη σκέψη μου.
  • Στην έδρα της Πουέμπλα δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Πουμάς. Ήττα (1-0) από την Κλαμπ Αμέρικα για την γηπεδούχο ομάδα η οποία είδε να μπαίνει τέλος στο αήττητο σερί επτά αγώνων που έτρεχε στην κανονική διάρκεια των αναμετρήσεων που είχε δώσει νωρίτερα. Από την άλλη η Πουμάς, μετρά αήττητο σερί δύο αγώνων και πηγαίνει με τονωμένη την ψυχολογία, προκειμένου να πάρει κάτι καλό απέναντι στην Πουέμπλα. Το «Χ», αξίζει το ρίσκο.

 

ΠΕΝΤΑΔΑ

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΟΥΝΙΟΝ Β.          2              2,28

ΝΙΟΡ-ΜΕΤΣ        2              2,11

ΛΙΛ-ΜΟΝΑΚΟ   1              2,09

ΜΟΝΑΡΚΑΣ-ΛΟΜΠΟΣ  1              1,97

ΠΟΥΕΜΠΛΑ-ΠΟΥΜΑΣ  Χ             3,22

Παρασκήνια

Θέματα