Πεντάδα από το Γιουρόπα Λιγκ

Bet_John 15/02/18 - 10:32

Καλά πήγε και η Τετάρτη στοιχηματικά, αφού πέρασαν οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις με συνολική απόδοση 10,60. Τα σημεία που πλήρωσαν ήταν το over 2,5 στο Πόρτο – Λίβερπουλ (1,74) και οι άσοι σε Ρεάλ – Παρί Σεν Ζερμέν (2,39) και Πουέμπλα – Τολούκα (2,55). Το μόνο που χάθηκε ήταν ο άσος στο Πούμας – Βερακρούζ. Γιουρόπα Λιγκ για σήμερα και ματς που μπορούν να μας πληρώσουν ξανά…

* Στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Αταλάντα. Από δύο σερί νίκες στη Μπουντεσλίγκα έρχονται οι Βεστφαλοί που βρήκαν και πάλι το εύκολο γκολ με τον Μισί Μπατσουαγί. Οι Ιταλοί από την πλευρά τους, έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλίες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές στη Serie A, όμως δεν έχουν την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα της Ντόρτμουντ. Ο άσος της Μπορούσια στο 1,76 μπορεί να μας πληρώσει.

* Στο Καζακστάν, η Αστάνα φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Χωρίς επίσημο ματς από τις 7 Δεκεμβρίου οι γηπεδούχοι που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο της Σπόρτινγκ από πλευράς ρόστερ. Οι Πορτογάλοι είναι πιο έμπειροι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλουν να προχωρήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ και μπορούν να βγάλουν το διπλό στο 2,18.

* Στη Βουλγαρία, η Λουντογκόρετς υποδέχεται τη Μίλαν. Δύο μήνες περίπου χωρίς επίσημο ματς οι γηπεδούχοι, με τους «ροσονέρι» να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, προερχόμενοι από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στη Serie A. Η Μίλαν θέλει να κυνηγήσει τις ελπίδες της για κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, αφού έτσι θα επιστρέψει μετά από χρόνια και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σαφώς πιο ποιοτική η Μίλαν, αν προσέξει την άμυνά της μπορεί να φύγει με το διπλό του 2,08.

* Στη Δανία, η Κοπεγχάγη φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι γηπεδούχοι που έκαναν περίπατο στο πρωτάθλημά τους, αφού τη φετινή περίοδο είναι στο -18 από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ. Οι «ροσονέρι» από την πλευρά τους, παίρνοντας τις συνηθισμένες… επαγγελματικές τους νίκες στο 1-0, παραμένουν στη δεύτερη θέση της La Liga και στο -7 από την Μπαρτσελόνα. Ανώτερη η Ατλέτικο, κυνηγάει πάντα την ευρωπαϊκή διάκριση τα τελευταία χρόνια, μπορεί να μας δώσει το διπλό στο 1,56.

* Στη Γαλλία, η Λιόν υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Τρεις σερί ήττες για τους γηπεδούχους στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τα δύο από αυτά τα ματς να είναι στο over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί ήττες στη La Liga και τέσσερα σερί over 2,5. Με τις αδυναμίες που έχουν βγάλει και οι δύο ομάδες αμυντικά το τελευταίο διάστημα, και σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχουν από τη μέση και μπροστά, το over 2,5 στο 1,84 στην αποψινή αναμέτρηση έχει τύχη.

Παρασκήνια

Θέματα