Πεντάδα από το Τσαμπιονς Λιγκ με απόδοση 28,79

Νικολαΐδης 5/11/19 - 10:26

Πέντε επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ συνολικής απόδοσης 28,79 τις οποίες θα επιλέξω με σύστημα 4/5 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Λειψία υποδέχεται στην 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ζενίτ. Ντέρμπι κορυφής, καθώς οι Ρώσοι με τέσσερις βαθμούς συγκατοικούν στην δεύτερη θέση με την Λυών, ενώ οι Γερμανοί με δύο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, βρίσκονται στην πρώτη θέση. Η νίκη με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, τόνωσε το ηθικό της Λειψίας η οποία μετά τα έξι γκολ (6-1) απέναντι στην Βόλφσμπουργκ στο Κύπελλο, έριξε οκτώ (8-0) στα πλαίσια του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μάιντζ. Την ίδια ώρα η Ζενίτ έμενε στο εντός έδρας 1-1 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Ντέρμπι κορυφής στον 8ο όμιλο όπου η Τσέλσι συναντά στην 4η αγωνιστική τον Άγιαξ. Παρότι ο «Αίαντας» είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς, τελικώς γνώρισε την ήττα (1-0) από τους Λονδρέζους την 3η αγωνιστική με αποτέλεσμα να συγκατοικεί πλέον στην πρώτη θέση με την Τσέλσι. Από την άλλη οι «μπλε» καταφέρνουν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 της Γουότφορντ. Δύσκολη αποστολή για τον Άγιαξ, ωστόσο θεωρώ πως αμφότερες θα έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν με αποτέλεσμα να στραφώ στο καλοπληρωμένο Over 2,5.
  • Λυών και Μπενφίκα έχουν την ευκαιρία να μπουν δυναμικά στο κόλπο διεκδίκησης των εισιτηρίων της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Γάλλοι και Πορτογάλοι συμμετέχουν στον 7ο όμιλο μαζί με Λειψία και Ζενίτ, οι οποίες κοντράρονται νωρίτερα στην Αγία Πετρούπολη. Σε περίπτωση που υπάρξει ισοπαλία και επικρατήσει η Μπενφίκα, τότε οι «αετοί» θα βρεθούν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αναπτερώνοντας το ηθικό τους, μετά την νίκη 2-1 απέναντι στους «λυωνέ» την 3η αγωνιστική. Στον αντίποδα η Λυών θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας και με νίκη να ισχυροποιήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της στην επόμενη φάση, καθώς βολεύεται είτε με ήττα κάποιου αντιπάλου στο άλλο ζευγάρι, είτε και με την ισοπαλία. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Βαλένθια και Λιλ συμπληρώνουν το δεύτερο ζευγάρι του 8ου ομίλου. Οι «νυχτερίδες» μετά το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα των Γάλλων, έχασαν τεράστια ευκαιρία, καθώς αν είχαν νικήσει και σε συνδυασμό με την ήττα (1-0) του Άγιαξ από την Τσέλσι, θα βρίσκονταν με 6 πόντους συγκάτοικοι στην κορυφή μαζί με «μπλε» και τον «Αίαντα». Στην απέναντι πλευρά η Λιλ με έναν πόντο βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και σε περίπτωση ήττας σήμερα, αποχαιρετά ουσιαστικά και την 3η θέση. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Ντόρτμουντ και Ίντερ αναμετρόνται στην σημαντικότερη αναμέτρηση του 6ου ομίλου, με τον νικητή να αποκτά προβάδισμα για την κατοχύρωση της δεύτερης θέσης. Πρωτοπόρος η Μπαρτσελόνα η οποία με νίκη επί της Σλάβια σήμερα, «κλειδώνει» την πρωτιά. Όσον αφορά την Ντόρτμουντ, οι Βεστφαλοί μετά την ήττα (2-0) στο Μιλάνο, δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια, καθώς ακολουθεί και η εκτός έδρας αναμέτρηση στην Βαρκελώνη με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Στον αντίποδα η Ίντερ τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου.

 

ΠΕΝΤΑΔΑ

ΖΕΝΙΤ-ΛΕΙΨΙΑ    2              2,31

ΤΣΕΛΣΙ-ΑΓΙΑΞ     OVER 2,5              1,60

ΛΥΩΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ          1              2,05

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΙΛ 1              2,00

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΙΝΤΕΡ    OVER 2,5              1,90

 

 

 

Παρασκήνια

Θέματα