Πεντάδα από Τσάμπιονς Λιγκ και μικρές Αγγλίες

Bet_John 10/04/18 - 10:39

Οι δύο από τις τέσσερις προτάσεις πέρασαν τη Δευτέρα, με το over 2,5 στο Λειψία – Λεβερκούζεν (1,71) και το over 3,5 στο Καμπούρ – Άλκμααρ Β (2,07), ενώ χάθηκαν το over 3,5 στο Ουτρέχτη Β – Φόλενταμ (2-1) και το over 2,5 στο Λίλεστρομ – Σταρτ (1-0). Τσάμπιονς Λιγκ και πάλι σήμερα, αλλά και πολλά παιχνίδια στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας…

* Για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρόμα υποδέχεται στο «Ολίμπικο» τη Μπαρτσελόνα, η οποία είχε επικρατήσει 4-1 στο πρώτο ματς. Φυσικά και οι «μπλαουγκράνα» μόνο αν δεν κατέβουν στο γήπεδο θα χάσουν την πρόκριση, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει λόγος να κλειστεί πίσω η Ρόμα, που θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ για να… ζεστάνει λίγο τον κόσμο της. Από πλευράς αποδόσεων, αξίζει να κυνηγήσουμε το over 3,5 στο 2,26.

* Στο δεύτερο αποψινό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, από την οποία γνώρισε βαριά ήττα 0-3 στο «Άνφιλντ» την περασμένη εβδομάδα. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί τη φετινή χρονιά να έχουν κάνει σπουδαία πράγματα και στη μέρα τους να μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα, όμως αν δεχθούν ένα γκολ, θα χρειαστούν πέντε μετά. Το ματς μπορεί να γίνει… ροντέο, με το over 3,5 στο 1,97 να έχει τύχη.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η ΚΠΡ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, τα δύο στο over 3,5. Περιμένω να γίνει ένα ανοικτό ματς, με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 2,5 στο 1,89 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Μπόλτον φιλοξενεί τη Μίλγουολ. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έρχονται από τρεις σερί ήττες, όπου πέτυχαν μόλις ένα γκολ, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια, έχουν βρεθεί μόλις ένα βαθμό πίσω από τις θέσεις των πλέι όφ ανόδου. Η Μίλγουολ είναι καλύτερη κατάσταση και το διπλό στο 1,97 μπορεί να μας πληρώσει.

* Για την Α’ Αγγλίας, η Τζίλιγχαμ υποδέχεται τη Μπλάκμπερν. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους ματς έχουν οι γηπεδούχοι, όπου πέτυχαν μόλις ένα γκολ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από οκτώ νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές. Η εικόνα των δύο ομάδων με οδηγεί στο διπλό της Μπλάκμπερν στο 1,61.

Παρασκήνια

Θέματα