Πεντάδα για… σούβλισμα

Νικολαΐδης 8/04/18 - 09:20

Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και τύχη σε όλον τον κόσμο. Εξαιρετικό κουπόνι το σημερινό από το οποίο ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο. Εγώ, ξεχώρισα μια πεντάδα την οποία θα επιλέξω σε σύστημα 3/5, με την συνολική απόδοση της να φτάνει στο 112,17.

* Την Ρέγκενσμπουργκ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Καϊζερσλάουτερν. Μονόδρομος αποτελεί για την «Κάιζερ» η νίκη στον σημερινό αγώνα, αν δεν θέλει να μείνει ξανά αρκετά πίσω στην μάχη της παραμονής. Το αήττητο σερί των δύο αγωνιστικών, έφερε την Καϊζερσλάουτερν ξανά μέσα στο παιχνίδι της παραμονής. Από την άλλη, η Ρέγκενσμπουργκ έρχεται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, όπου έχασε σημαντική ευκαιρία προκειμένου να μπει στην διεκδίκηση της ανόδου. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Την Ρεν φιλοξενεί στην Νίκαια η Νις. Το τρίποντο επί της Τρουά, έφερε την γηπεδούχο ομάδα στο -1 από την σημερινή αντίπαλο της, με αποτέλεσμα το τρίποντο να αποκτά σήμερα ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους, διότι αν το πάρουν, θα αφήσουν στο -2 την αντίπαλο τους. Από την άλλη, η Ρεν χάρη στο αήττητο σερί των επτά αγωνιστικών, βρέθηκε στην 5η θέση, ωστόσο δεν μπορεί να διεκδικήσει την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

*Ένα από τα κρισιμότερα ματς της χρονιάς δίνει απέναντι στην Μπολόνια σήμερα η Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην δύναμη της έδρας, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες της παραμονής ζωντανές. Προερχόμενοι από τρεις σερί ήττες, όπου κατάφεραν να σημειώσουν μόλις ένα γκολ. Στον αντίποδα, η Μπολόνια βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, με αποτέλεσμα να είναι ήσυχη όσον αφορά το μέλλον της στα μεγάλα… σαλόνια, αφού δύσκολα θα κινδυνέψει. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Την Νιούελς Όλντ Μπόις φιλοξενεί στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Αργεντινή, η Ατλέτικο Τουκουμάν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα (3-1) απέναντι στην Πενιαρόλ για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Επιτακτική η νίκη σήμερα προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά δεκάδας. Από την απέναντι πλευρά, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στα τρίποντα μετά το 2-1 επί της Τίγκρε, ωστόσο βρίσκονται πολύ χαμηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος, όπου μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Λογικά θα πάμε σε ματς σκοπιμοτήτων, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Χ/1 Ημ.-Τελ.

*Το Σπόρτινγκ Κάνσας υποδέχεται σε ένα από τα πιο δυνατά ματς του Μέιτζορ Λιγκ Σόκερ, οι Γκάλαξι. Η παρθενική νίκη των γηπεδούχων στο ντέρμπι με το Λος Άντζελες, σημαδεύτηκε από το ονειρικό ντεμπούτο του Ιμπραίμοβιτς με τα δύο γκολ, τα οποία έφεραν τούμπα το 1-3 με το οποίο είχε προηγηθεί η φιλοξενούμενη ομάδα. Με… αέρα και τον Σουηδό σε τρομερή κατάσταση, θέλουν σήμερα να πάρουν το δεύτερο σερί τρίποντο τους. Στον αντίποδα, το Κάνσας πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση, ωστόσο αμυντικά έχει παρουσιάσει αρκετά κενά. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

Η ΠΕΝΤΑΔΑ

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ                1              2,44

ΝΙΣ-ΡΕΝ               1              1,94

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1              2,30

ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠ.               Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    4,86

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚ.-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Κ.            1              2,12

Παρασκήνια

Θέματα