Πεντάδα για σύστημα και δυάδα στο 3,23

Bet_John 24/02/18 - 09:25

Καλά πήγε η Παρασκευή, αφού πέρασαν οι τρεις από τους τέσσερις άσους που είχα προτείνει με συνολική απόδοση 8,49. Οι άσοι που πέρασαν ήταν στα ματς Γκενκ – Αντβέρπ (1,76), Γιαγκελόνια – Λέχια Γκντανσκ (1,97) και Λίβινγκστον – Νταντί Γιουνάιτεντ (2,45), ενώ χάθηκε ο άσος στο Χόρσενς – Ράντερς (2,08) που έμεινε στο 1-1. Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα και βγαίνουν καλά σημεία…

* Στην Ελβετία, η πρωτοπόρος Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την ουραγό Σιόν. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές με τα τέσσερα από αυτά να είναι στο over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να έχουν επτά over στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα πέντε στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει η μεταξύ τους αναμέτρηση και να δούμε πολλά γκολ, με το over 3,5 στο 2,01 κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρίες, να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Μπρίστολ Ρόβερς αντιμετωπίζει τη Σκάνθορπ. Οι γηπεδούχοι είναι γενικά σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και έρχονται από τέσσερις νίκες και δύο ήττες στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα υπόλοιπα επτά. Η Μπρίστολ Ρόβερς μπροστά στο κοινό της μπορεί έστω και δύσκολα να βγάλει τον άσο, τον οποίο βρίσκουμε στο 2,41.

* Επίσης για την Α’ Αγγλίας, η Πλίμουθ φιλοξενεί τη Μπράντφορντ. Σε εξαιρετική φόρμα οι γηπεδούχοι με πέντε σερί νίκες, σκοράροντας με μεγάλη ευκολία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από επτά σερί ματς χωρίς νίκη, στα οποία είχαν πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Σαφώς καλύτερη η Πλίμουθ το τελευταίο διάστημα και με τη φόρα που έχει πάρει, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Μπράντφορντ, με τον άσο στο 2,38 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Σε ένα ακόμα ματς από την Α’ Αγγλίας, η Ρόδεραμ υποδέχεται τη Ντόνκαστερ. Έξι σερί νίκες για τους γηπεδούχους, όπου δέχθηκαν μόλις δύο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πανηγυρίσει μόνο μία νίκη στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, με έξι ισοπαλίες και δύο ήττες στα υπόλοιπα οκτώ ματς. Ο άσος της Ρόδεραμ στο 1,76 αποτελεί ένα καλό στήριγμα.

* Στη Β’ Αγγλίας, η Μάνσφιλντ φιλοξενεί την Κόβεντρι. Πέντε νίκες και μία μόνο ήττα για τους φορμαρισμένους γηπεδούχους στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις σερί ήττες, όπου δέχθηκαν από δύο γκολ στο καθένα από αυτά τα παιχνίδια. Η Μάνσφιλντ έχει το εύκολο γκολ, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Κόβεντρι, χαρίζοντάς μας τον άσο του 2,21.

* Στη Νάσιοναλ Λιγκ, η Μάκλσφιλντ υποδέχεται τη Μέιντενχεντ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από επτά over στα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ανοικτό παιχνίδι περιμένω να γίνει, με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 2,5 στο 1,84 να αποτελεί μία καλή περίπτωση.

* Στην Κολομβία, η Ριονέγκρο φιλοξενεί τη Μεντεγίν. Οι γηπεδούχοι στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει μόνο στο ένα από αυτά τα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει εντυπωσιακά στη νέα περίοδο και μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, οι οποίες συνοδεύτηκαν και από πολύ καλές εμφανίσεις. Το διπλό στο 2,45 αξίζει και με το παραπάνω το ρίσκο.

Παρασκήνια

Θέματα