Πεντάδα για όλα τα γούστα με απόδοση 22,47

Bet_John 11/05/19 - 09:17

Πέντε προτάσεις για σήμερα, για όλα τα γούστα με συνολική απόδοση 22,47…

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Λειψία υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι «ταύροι» που έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές. Οι Βαυαροί με δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες στα δώδεκα τελευταία τους ματς, είναι στο +4 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ και με νίκη σήμερα θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του 7ου σερί τίτλου τους. Η Μπάγερν θέλει να τελειώνει με τον τίτλο, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Άιντραχτ που θα θέλει μόνο νίκη για την τετράδα και θέλει να έχει το κεφάλι τη ήσυχο. Το διπλό στο 1,68 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Στουτγάρδη φιλοξενεί την Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι είναι στη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή και έχουν μόνο μία νίκη στα οκτώ τελευταία τους ματς, με δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες στα υπόλοιπα επτά. Οι φιλοξενούμενοι που είναι στο -2 από την τετράδα, έρχονται από δύο σερί νίκες και μπορούν έστω και δύσκολα να βγάλουν το διπλό στο 2,19.

* Στη Γαλλία, η Νιμ υποδέχεται την Μονακό. Πέντε σερί over για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία σερί over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 2,5 στο 1,64 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στο Βέλγιο, η Ουνιόν Σεντ Γκιλοΐς φιλοξενεί την Μουσκρόν. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από πέντε σερί over, με τα τρία στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 3,5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο 2,23 έχει αξία.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Βάρμπεργκ υποδέχεται την Ντάλκουρντ. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς τη φετινή χρονιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα έξι ματς που έχουν δώσει. Η Βάρμπεργκ που σκοράρει εύκολα, μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,67.

Παρασκήνια

Θέματα