Πεντάδα με απόδοση 26,70

Νικολαΐδης 7/05/19 - 07:49

Πεντάδα συνολικής απόδοσης 26,70 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία θα επιλέξω με ζητούμενα 4/5 προκειμένου να υπάρχει κάλυψη στο ποσό που θα ποντάρουμε.

  • Ο πρώτος από τους δύο αγώνες των πλέι-οφ ανόδου της Λιγκ 1 στην Σκωτία, ανάμεσα σε Ρεϊθ Ρόβερς και Φόρφαρ. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με αήττητο σερί τριών αγωνιστικών την προσπάθεια τους στην κανονική διάρκεια, σημειώνοντας τέσσερα Over 2,5 στα πέντε τελευταία τους. Στον αντίποδα η Φόρφαρ έτρεξε αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, σημειώνοντας δύο Over 2,5 σε αυτά τα ματς. Περιμένω πως θα βρουν χώρους για αρκετά γκολ στον σημερινό αγώνα, με αποτέλεσμα να στηρίξω την συγκεκριμένη, επιλογή.
  • Πλέι-οφ ανάμεσα σε Ανάν και Στενχάσμιουρ με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στην πρώτη από τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας στην Λιγκ 2 της Σκωτίας τερμάτισε η Άναν η οποία έτρεξε αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Στην απέναντι πλευρά η Στενχάσμιουρ ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στην 9η θέση της κανονικής διάρκειας, σημειώνοντας μόλις δύο νίκες στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Δύσκολο έργο για την Λίβερπουλ στον σημερινό επαναληπτικό του 3-0 της Βαρκελώνης απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Οι «κόκκινοι» του «Άνφιλντ» είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα τους βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης και πάλι, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσουν και τις απουσίες των Σαλάχ και Φιρμίνο. Στον αντίποδα η Μπαρτσελόνα αναζητά το εκτός έδρας γκολ με το οποίο θα «κόψει» τα πόδια των παικτών της Λίβερπουλ, παίρνοντας το εισιτήριο του τελικού από νωρίς. Λογικά θα πάμε σε ανοικτό ρυθμό με το Over 2,5 να αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
  • Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος όμιλος του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την μάχη της κορυφής ανάμεσα σε Ρίβερ Πλεϊτ και Ιντερνασιονάλ να ξεχωρίζει. Οι δύο ομάδες, είναι και αυτές που έχουν επικυρώσει την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, ενώ παράλληλα έχει κριθεί και η πρωτιά, με την Ιντερνασιονάλ να την κρατά, ακόμα και με ήττα σήμερα, καθώς έφτασε τους 13 πόντους, την ώρα που η Ρίβερ έχει 9. Με αρκετές απουσίες η ομάδα από την Βραζιλία η οποία στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όσο θα έχει χρόνο για τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις του Λιμπερταδόρες, την ώρα που η Ρίβερ είναι ξεκούραστη μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Αργεντινής με αποτέλεσμα να πηγαίνει «πάνοπλη» στο σημερινό ματς. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Ντέρμπι κορυφής και στον 5ο όμιλο του Λιμπερταδόρες, όπου παίζεται η 1η θέση ανάμεσα σε Νασιονάλ Μοντεβιδέο και Σερό Πορτένιο. Οι Ουρουγουανοί, θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, όπου μετρούν το απόλυτο κόντρα σε Ατλέτικο Μινέιρο και Σαμόρα (και τα δύο με 1-0), ενώ δεν έχουν δεχθεί και γκολ μπροστά στο κοινό τους. Στην απέναντι πλευρά η Σερό, μετρά μία ήττα (2-1 Ζαμόρα) και μια νίκη (1-0 Ατλέτικο Μινέιρο) στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας της. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 

ΠΕΝΤΑΔΑ

ΑΝΑΝ-ΣΤΕΝΧΑΣΜΪΟΥΡ 1              2,14

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ     OVER 2,5              1,61

ΡΕΪΘ-ΦΟΡΦΑΡ OVER 2,5              1,90       

ΡΙΒΕΡ ΠΛ.-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ       1              1,70

ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΣΕΡΟ Π.       1              2,40

Παρασκήνια

Θέματα