Πεντάδα με απόδοση 26,80

Bet_John 16/09/18 - 10:48

Όπως την Παρασκευή έτσι και το Σάββατο πέρασαν οι τρεις από τις πέντε προτάσεις μου, με το over 2,5 στο Νιούκαστλ – Άρσεναλ (1,69), το διπλό στο Τότεναμ – Λίβερπουλ (2,29) και το over 3,5 στο Ντεν Χάαγκ – Αϊντχόφεν (2,08), ενώ χάθηκαν το over 2,5 στο Νάπολι – Φιορεντίνα (1-0) και το over 3,5 στο Μπέβερεν – Έουπεν (0-0). Πέντε προτάσεις και για σήμερα με συνολική απόδοση 26,80…

* Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Γκινγκάμπ. Οι γηπεδούχοι στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχουν βγάλει ισάριθμα over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over, το ένα στο over 3,5. Με το ρυθμό που δίνουν οι δύο ομάδες στα παιχνίδια τους, το over 3,5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να μας πληρώσει στο 2,19.

* Στην Ολλανδία, η Άλκμααρ φιλοξενεί τη Φέγενορντ. Οι γηπεδούχοι έχουν τρία over 3,5 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν  τρία σερί over, με τα δύο πιο πρόσφατα στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 3,5 στο 2,18 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Κολωνία υποδέχεται την Πάντερμπορν. Οι γηπεδούχοι έχουν μπει δυνατά στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε τέσσερα ματς. Η Κολωνία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και τον άσο του 1,54.

* Στη Β’ Νορβηγίας, η Σόγκνταλ φιλοξενεί την Ουλενσάκερ. Τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τέσσερα σερί over, με τα τρία στο over 3,5. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει και τώρα, με το over 3,5 να πληρώνει στο 2,12.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Βάρναμο υποδέχεται τη Ντέγκερφορς. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά over στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Οι αριθμοί… μιλούν μόνοι τους και το over 2,5 στο 1,72 αξίζει το ποντάρισμά μας.

Παρασκήνια

Θέματα