Πεντάδα με απόδοση 29,04

Νικολαΐδης 21/09/18 - 09:18

Πεντάδα συνολικής απόδοσης 29,04 η οποία αποτελείται από τρεις άσους, ένα διπλό και ένα Over 2,5 επέλεξα από το σημερινό, πρόγραμμα.

*Στην έδρα της Σαντχάουζεν δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Κολωνία. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά καλή εικόνα για δεύτερο σερί ματς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία τους στην έδρα της Ντάρμσταντ (1-1). Στον αντίποδα η Κολωνία έπεσε θύμα έκπληξης, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα (5-3) από την Πάντερμπορν. Σημαντική απώλεια για τον σημερινό αγώνα η απουσία του ηγέτη Χέκτορ, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον προαναφερθέντα, αγώνα. Πιο ποιοτική ομάδα αυτή των φιλοξενούμενων, θα στηρίξω το διπλό.

*Την Κλερμόν φιλοξενεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Λοριάν. Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα η γηπεδούχος ομάδα η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στην άλλη μεριά η Κλερμόν προέρχεται από δύο απανωτές νίκες, με αποτέλεσμα να τονώσει την ψυχολογία της, ωστόσο στον σημερινό αγώνα, έχει αρκετά δύσκολο έργο. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Την Έμπολι υποδέχεται στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο η Σασουόλο. Τέλος στο αήττητο σερί της γηπεδούχου ομάδας η οποία παρότι κοίταξε στα ίσα την Γιουβέντους, γνώρισε την ήττα (2-1). Στην αντίπερα όχθη η Έμπολι μετά την νίκη της πρεμιέρας (2-0) επί της Κάλιαρι, μετρά αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Την Σοσιεδάδ υποδέχεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ουέσκα. Εκκίνηση με το «δεξί» και κατάρρευση στην συνέχεια για την γηπεδούχο ομάδα η οποία τρέχει αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών. Μόλις ένα από αυτά, ολοκληρώθηκε στο Under.Στον αντίποδα η Σοσιεδάδ προέρχεται από δύο κολλητές ήττες και αναζητά την αντίδραση απέναντι στην Ουέσκα, ενώ ενδεικτικό στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, είναι το γεγονός, πως έχει βγάλει τέσσερα Over 2,5. Για τον συγκεκριμένο λόγο, θα στηρίξω και το σημείο αυτό, το οποίο πληρώνει εξαιρετικά

*Την Βίλα Νόβα φιλοξενεί στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας η Φορταλέζα. Κακό αγωνιστικό πρόσωπο για τους γηπεδούχους οι οποίοι αναζητούν νέα εκκίνηση στην προσπάθεια τους να αφήσουν πίσω τους το αρνητικό σερί, τεσσάρων αγωνιστικών. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι τρέχουν αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, ωστόσο στα πέντε τελευταία εκτός έδρας τους, πέτυχαν μόλις μία νίκη. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Η ΠΕΝΤΑΔΑ

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ-ΚΟΛΩΝΙΑ            2              1,95

ΛΟΡΙΑΝ-ΚΛΕΡΜΟΝ        1              1,94

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΕΜΠΟΛΙ     1              1,91

ΟΥΕΣΚΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ         OVER 2,5              2,02

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ-ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ             1              1,99

Παρασκήνια

Θέματα