Πεντάδα με απόδοση 33,25

Νικολαΐδης 29/09/19 - 12:44

Ισχυρή πεντάδα συνολικής απόδοσης 33,25 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία ωστόσο θα επιλέξω με σύστημα 4/5 προκειμένου να διασφαλίσω το ποντάρισμα μας.

 

  • ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ. Εντυπωσιακή εικόνα από τους Κρητικούς οι οποίοι φιγουράρουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ωστόσο μετά την ήττα (1-0) από τον Βόλο, θέλουν να τονώσουν την ψυχολογία τους με την βοήθεια του κοινού. Στην άλλη μεριά ο Αστέρας Τρίπολης με την νίκη (2-1) επί του Ατρόμητου, πανηγύρισε τους πρώτους του βαθμούς για φέτος και δείχνει πως θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον ίδιο η φετινή. Ο άσος, αξίζει την στήριξη μας.
  • Κολωνία και Χέρτα κοντράρονται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Οι «τράγοι» μετά την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Γκλάντμπαχ, ηττήθηκαν και στο Μόναχο από την Μπάγερν με το βαρύ 4-0 και αναζητούν σήμερα επιστροφή στα τρίποντα, στηριζόμενοι στην δύναμη της έδρας. Στην άλλη πλευρά η Χέρτα μετά την νίκη (2-1) επί της Πάντερμπορν, ανάσανε βαθμολογικά, ωστόσο δεν έχει πείσει με την εικόνα της. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Βερόνα υποδέχεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Κάλιαρι. Σε εκπληκτική κατάσταση η γηπεδούχος ομάδα η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες, χάρη στις οποίες και βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Στην άλλη μεριά η Βερόνα προβλημάτισε στα τελευταία, όπου και τρέχει αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Μινεσότα και Λος Άντζελες κοντράρονται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς του MLS. Ανεβασμένο ηθικό για την γηπεδούχο ομάδα η οποία προέρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων, με αποτέλεσμα να μειώσει την διαφορά που την χωρίζει από την πρωτοπόρο και σημερινή αντίπαλο της, στους 16 πόντους. Στην άλλη πλευρά το Λος Άντζελες μετράει μόλις μια ήττα στα οκτώ τελευταία ματς και αποδεικνύει πως βρίσκεται φέτος σε «τρομερή» κατάσταση. Αμφότερες σκοράρουν με ευκολία, ωστόσο η φιλοξενούμενη ομάδα έχει παρουσιάσει μεγαλύτερη σταθερότητα με αποτέλεσμα το διπλό να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Την Τολούκα υποδέχεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μεξικού η Βερακρούζ. Χωρίς νίκη και με δύο μόλις πόντους στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές η γηπεδούχος ομάδα η οποία φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα η Τολούκα πραγματοποίησε το ίδιο κακή εκκίνηση, ωστόσο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, πήρε ισάριθμα τρίποντα, με τα οποία και κατάφερε να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

 

ΠΕΝΤΑΔΑ

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.          1              2,00

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΧΕΡΤΑ             1              2,14

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΒΕΡΟΝΑ            1              2,00

ΜΙΝΕΣΟΤΑ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ         2              2,10

ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ-ΤΟΛΟΥΚΑ  2              1,85

Παρασκήνια

Θέματα