Πεντάδα με απόδοση 35,82

Bet_John 15/02/19 - 09:31

Πέντε προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 35,82…

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι Βαυαροί έρχονται από πέντε σερί over, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ένα ακόμη over 3,5 στο 2,08 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, σε νοκ άουτ αναμέτρηση, η ΚΠΡ (Τσάμπιονσιπ) φιλοξενεί την Γουότφορντ (Πρέμιερ Λιγκ). Οι γηπεδούχοι είναι σε τραγική κατάσταση και μετρούν πέντε σερί ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τη νίκη 1-0 επί της Έβερτον. Η ΚΠΡ θα είναι και πιο κουρασμένη, αφού είχε ματς για το πρωτάθλημα την Τρίτη και η Γουότφορντ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,82.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η Βάαλβαϊκ υποδέχεται την Άλμερε. Σε φόρμα οι γηπεδούχοι, έρχονται από πέντε σερί νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο νίκες στα έντεκα τελευταία τους ματς, με επτά ήττες και δύο ισοπαλίες στα υπόλοιπα εννέα. Η Βάαλβαϊκ έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 1,99.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η Ντόρντρεχτ φιλοξενεί την Σπάρτα Ρότερνταμ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά over στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα πέντε στο over 3,5. Το over 3,5 στο 2,32 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Πάντερμπορν υποδέχεται την Κολωνία. Επτά over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά over στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα πέντε στο over 3,5. Εύκολα μπορεί να ανοίξει και η μεταξύ τους αναμέτρηση και να περάσει το over 3,5 στο 2,05.

Παρασκήνια

Θέματα