Πεντάδα με απόδοση 36,53

Νικολαΐδης 18/09/18 - 09:27

Ισχυρή πεντάδα η οποία αποτελείται από τέσσερις αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και έναν της Τσάμπιονσιπ, ξεχώρισα στην σημερινή μου στήλη, τις οποίες θα επιλέξω σε ζητούμενα (4/5).

*Την Ντόρτμουντ φιλοξενεί στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Κλαμπ Μπρίζ. Οι Βέλγοι, θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα απέναντι στην ποιοτικότερη αντίπαλο τους. Από την άλλη οι «μέλισσες» θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, ποντάροντας στην ποιοτική επιθετική γραμμή τους. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

*Γαλατάσαραϊ και Λοκομοτίβ Μόσχας τίθενται αντιμέτωπες στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης. Τα «λιοντάρια» επιστρέφουν μετά από αρκετά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να εκμεταλλευτούν την «καυτή» έδρα τους, προκειμένου να ξεκινήσουν με το «δεξί» την προσπάθεια τους. Από την απέναντι μεριά οι Ρώσοι, αγνοούν την νίκη στις δέκα τελευταίες εξόδους τους στον θεσμό. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Μεγάλο ματς πραγματοποιείται στο «Άνφιλντ» εκεί όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται για τον 3ο όμιλο, την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «κόκκινοι» του Κλοπ ποντάρουν στην εντυπωσιακή τους εκκίνηση στην σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσουν δυναμικά την προσπάθεια τους και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την απέναντι πλευρά οι Γάλλοι, ξεκούρασαν τα «ατού» τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου σήμερα να διεκδικήσουν, το τρίποντο. Λόγω έδρας, θα στηρίξω τον άσο.

*Στο άλλο ζευγάρι του 4ου ομίλου η Σάλκε υποδέχεται την Πόρτο. Οι «βασιλικοί μπλε» προέρχονται από τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα και σήμερα θέλουν να κάνουν νέα εκκίνηση προκειμένου να τονώσουν την ψυχολογία τους. Στον αντίποδα, οι «δράκοι» είναι ομάδα η οποία μπορεί να κάνει την ζημιά, ωστόσο αμυντικά, έχει αρκετά θέματα, να λύσει. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Την Πρέστον φιλοξενεί στην εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ η Λιντς. Τα «παγώνια» αγνοούν την ήττα στις πρώτες επτά αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης, του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Πρέστον μετρά μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Η ΠΕΝΤΑΔΑ

ΚΛΑΜΠ ΜΠ.-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ      2              1,81

ΛΙΝΤΣ-ΠΡΕΣΤΟΝ              1              1,88

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. 1              1,88

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ                1              2,18

ΣΑΛΚΕ-ΠΟΡΤΟ  1              2,62

 

 

Παρασκήνια

Θέματα