Πεντάδα με απόδοση 65,60

Νικολαΐδης 10/05/19 - 07:06

Πεντάδα συνολικής απόδοσης 65,60 την οποία ωστόσο θα στηρίξω με ζητούμενα 3/5 προκειμένου να καλύψω το ποντάρισμα μας, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Σίριους φιλοξενεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σουηδίας η Χάμαρμπι. Οι γηπεδούχοι τόνωσαν το ηθικό τους με τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Τζουργκάρντεν (2-1) και Έρεμπρο (3-2) με αποτέλεσμα να θέλουν σήμερα να εκμεταλλευτούν και τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να τριτώσει το σερί. Στην άλλη μεριά η Σίριους υπέστη μπλακ-άουτ και μετά τα δύο τρίποντα στην εκκίνηση, τρέχει αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Ντέρμπι στο Σαμπιονά με «φόντο» το 4ο εισιτήριο το οποίο οδηγεί στην Ευρώπη ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ. Οι «στεφανούα» με νίκη «σφραγίζουν» την συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ παράλληλα παραμένουν ζωντανοί και στην μάχη για την 3η θέση η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αντίποδα η Μονπελιέ βρίσκεται επτά πόντους πίσω και θέλει μόνο νίκη σήμερα, προκειμένου να ελπίζει στην κατάληψη της 4ης θέσης. Λογικά θα πάμε σε ματς σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα να στραφώ στο «Χ» του ημιχρόνου και τον άσο της επανάληψης.
  • Την Σοσό υποδέχεται σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για το μέλλον και των δύο η Λοριάν. Οι «σαρδέλες» αναζητούν το τρίποντο με το οποίο θα βρεθούν μια ανάσα από την συμμετοχή τους στα πλεϊ-οφ τα οποία δίνουν το 3ο εισιτήριο της ανόδου μέσω των μπαράζ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Από την άλλη μεριά η Σοσό σε περίπτωση ήττας, μπλέκει για τα καλά στην υπόθεση παραμονή. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Προτελευταία αγωνιστική στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την 4η του βαθμολογικού πίνακα Παρί να ταξιδεύει στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Η γηπεδούχος ομάδα αποχαιρέτησε την κατηγορία καθώς και με δύο στα δύο μένει έναν πόντο από την 18η θέση πίσω. Στην αντίπερα όχθη η Παρί με νίκη, πραγματοποιεί ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην συμμετοχή της στα πλέι-οφ διεκδίκησης της ανόδου. Το διπλό από το ημίχρονο, αξίζει το ρίσκο.
  • Με την αναμέτρηση της Γρανάδα απέναντι στην Τενερίφη ανοίγει η αυλαία της 38ης αγωνιστικής στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι με τρίποντο, πραγματοποιούν πειστικό βήμα για την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Από την απέναντι πλευρά η Τενερίφη, βρίσκεται τρεις μόλις πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

 

ΠΕΝΤΑΔΑ

ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΣΙΡΙΟΥΣ      1              1,41

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ                Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    5,10

ΛΟΡΙΑΝ-ΣΟΣΟ  1              1,76

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ.-ΠΑΡΙ       2/2 ΗΜ.-ΤΕΛ.     3,20

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ     1              1,62

Παρασκήνια

Θέματα