Πεντάδα με απόδοση 93,15

Νικολαΐδης 4/03/19 - 06:51

Πεντάδα συνολικής απόδοσης 93,15 την οποία ωστόσο θα επιλέξω σε σύστημα 3/5 προκειμένου να καλύψω το ποντάρισμα μας, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα

  • Την Λεβάντε υποδέχεται στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 26η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Λεγκανές. Αμφότερες συγκατοικούν στην 15η με 30 πόντους και αναζητούν το τρίποντο, προκειμένου να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αήττητο εντός έδρας σερί, οκτώ αγώνων για την Λεγκανές, μία μόλις νίκη στα δέκα τελευταία εκτός για την Λεβάντε. Το «Χ» στο ημίχρονο και ο άσος στην επανάληψη, αποτελούν την πρώτη σκέψη μου.
  • Στην έδρα της Λα Κορούνια δοκιμάζει τις αντοχές της στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην Σεγούντα Ντιβιζιόν η Αλκορκόν. Νίκη προκειμένου να βρεθεί στην πρώτη τριάδα αναζητά η γηπεδούχος ομάδα η οποία προέρχεται από αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Στον αντίποδα η Αλκορκόν δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας της στο πρωτάθλημα, ενώ ηττήθηκε στα έξι τελευταία. Ο άσος είναι η καλύτερη επιλογή.
  • Με την αναμέτρηση της Γκιμαράες απέναντι στην Μαρίτιμο πέφτει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας. Ανεβασμένο ηθικό στους γηπεδούχος καθώς μείωσαν στους δέκα την διαφορά από την 4η Σπόρτινγκ και βρίσκονται πάντα στο παιχνίδι διεκδίκησης ενός εκ’ των εισιτηρίων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στον αντίποδα η Μαρίτιμο πραγματοποιεί πιο πειστικές εμφανίσεις εκτός, παρά εντός. Τρεις νίκες και μία μόλις ήττα στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, ωστόσο η σημερινή της, κρύβει ιδιαίτερες δυσκολίες. Κλειστό λογικά το πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να στραφώ στο «Χ», ενώ στην επανάληψη περιμένω πως η ώθηση της έδρας, θα δώσει το τρίποντο στην Γκιμαράες.
  • Την Τίγκρε φιλοξενεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής η Βελέζ. Σε εξαιρετική κατάσταση η γηπεδούχος ομάδα η οποία παραμένει πάντα στο κόλπο εισόδου της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Στην απέναντι πλευρά η Τίγκρε, μεσοβδόμαδα υπέστη ήττα-σοκ (3-0) στο Κύπελλο από την Εστουδιάντες Κλουμπ Ατλέτικο (2η κατηγορία), εμφανίζοντας ξανά τα πολλά αμυντικά προβλήματα της. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Κερετάρο υποδέχεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κλαουσούρα στο Μεξικό η Πουέμπλα. Αγνοεί την νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς η γηπεδούχος ομάδα η οποία ωστόσο δεν έχει ηττηθεί κιόλας. Στον αντίποδα η Κερετάρο πήρε την πρώτη της νίκη (3-0 Μονάρκας) μετά από οκτώ αγώνες, ωστόσο παραμένει στον πάτο της κατάταξης. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

 

ΠΕΝΤΑΔΑ

ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΛΕΒΑΝΤΕ      Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    4,15

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ         1              1,64

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΜΑΡΙΤΙΜΟ                Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    3,95

ΒΕΛΕΖ Σ.-ΤΙΓΚΡΕ                1              1,65

ΠΟΥΕΜΠΛΑ-ΚΕΡΕΤΑΡΟ                                1              2,10

Παρασκήνια

Θέματα