Πεντάδα με ρίσκο από το Γιουρόπα Λιγκ στο 49,08

Bet_John 14/02/19 - 09:24

Οι τέσσερις από τις πέντε προτάσεις μου πέρασαν την Τετάρτη, με τον άσο στο Τότεναμ – Ντόρτμουντ (2,13), το διπλό στο Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης (1,89) και τα over 2,5 σε Λουκέρνη – Σιόν (1,63), Λωζάννη – Κρινς (1,63), ενώ χάθηκε το over 2,5 στο Μπρέντφορντ – Άστον Βίλα (1-0). Πέντε προτάσεις για σήμερα από τα ματς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με συνολική απόδοση 49,08…

* Στο «Ολίμπικο», η Λάτσιο φιλοξενεί την Σεβίλλη. Οι «λατσιάλι» έρχονται από δύο σερί νίκες στη Serie A, όπου δεν δέχθηκαν γκολ, ενώ αντίθετα οι Ανδαλουσιάνοι είναι σε κακή κατάσταση και έχουν μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές της La Liga, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα έξι ματς. Η Λάτσιο έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,36.

* Στην Ρωσία, η Κρασνοντάρ υποδέχεται την Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν δώσει επίσημο παιχνίδι εδώ και δύο μήνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης, αφού την Τρίτη γνωρίζουν στον αποκλεισμό από την Χάιντενχαϊμ (2η κατηγορία) στο Κύπελλο Γερμανίας και την Παρασκευή διαλύουν 5-1 εκτός της Μάιντζ για την Μπουντεσλίγκα. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει, με το over 2,5 στο 1,79 να έχει αξία.

* Στην Τσεχία, η Σλάβια Πράγας υποδέχεται την Γκενκ. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι over 3,5 στα οκτώ τελευταία τους ματς στο τσεχικό πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο Βέλγιο. Το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,09 αξίζει το ρίσκο.

* Στην Γαλλία, η Ρεν φιλοξενεί την Μπέτις. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι πολύ δυνατοί και στο γαλλικό πρωτάθλημα μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας βγάζουν πολλές αδυναμίες και στις πέντε τελευταίες εξόδους τους στη La Liga, είχαν μία νίκη και τέσσερις ήττες. Η Ρεν μπορεί μας δώσει τον άσο στο 2,61.

* Στην Κωνσταντινούπολη, η Γαλατασαράι υποδέχεται την Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρία over 3,5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρία σερί over 3,5, με πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 10-0 επί της Νασιονάλ. Το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,13 μπαίνει σε ένα δελτίο με ζητούμενα.

Παρασκήνια

Θέματα