Πεντάδα ρίσκου στο 272,46 και μία στο 14,81

Νικολαΐδης 10/02/19 - 06:56

Δεν μας έκανε το χατήρι η Γκλάντμπαχ χθες, με αποτέλεσμα να περάσουν 3/4 επιλογές. Πεντάδα με μεγάλες πιθανότητες και συνολική απόδοση 14,81, αλλά και μία μεγάλου ρίσκου συνολικής απόδοσης 272,46 την οποία θα επιλέξω με σύστημα 3/5, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Στην Γένοβα ταξιδεύει σήμερα η Ουντινέζε η οποία φιλοξενείται από την Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν αδυναμίες απέναντι στην Νάπολι από την οποία ηττήθηκαν με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Στην αντίπερα όχθη η Φροζινόνε, πραγματοποιεί φιλότιμες προσπάθειες, όπως έπραξε και με την Λάτσιο από την οποία τελικώς ηττήθηκε με 1-0. Λόγω έδρας, θα πάω με τον άσο.
  • Την Τσάβες υποδέχεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα στην Πορτογαλία η Μπράγκα. Σε «τρομερή» κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης, μόλις έναν πόντο πίσω από την δεύτερη Μπενφίκα, ενώ προέρχονται από δύο σερί νίκες δίχως να δεχθούν γκολ. Στον αντίποδα η Τσάβες βελτίωσε την εικόνα της με αποτέλεσμα να σημειώσει δύο απανωτές νίκες απέναντι σε Πορτιμονένσε και Μαρίτιμο, χάρη στις οποίες μπορεί και ελπίζει σε παραμονή. Περιμένω πως θα ανοίξει ο ρυθμός, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.
  • Στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ ταξιδεύει η Τράμπζονσπορ. Σε πολύ καλό «φεγγάρι» τα «λιοντάρια» τα οποία προέρχονται από αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με την ενσωμάτωση των μεταγραφικών αποκτημάτων, αναμένεται να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Στην απέναντι μεριά οι φιλοξενούμενοι τρέχουν αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ωστόσο τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα τους, ολοκληρώθηκαν στο «Χ». Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Τον Λεβαδειακό φιλοξενεί στο Περιστέρι ο Ατρόμητος. Σκασμένοι στους γηπεδούχους από τα πολλά εις βάρος τους διαιτητικά λάθη το τελευταίο διάστημα, με την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ στο Κύπελλο να αφήνει γλυκόπικρη γεύση, μετά το λανθασμένο πέναλτι, το οποίο έδωσε και την νίκη στην «Ένωση». Από την άλλη πλευρά οι Βοιωτοί προσπαθούν με «νύχια» και «δόντια» να παραμείνουν στην κατηγορία, ωστόσο η εικόνα τους, δεν πείθει. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Στο Ντίσελντορφ παίζει ένα από τα πιο σημαντικά «χαρτιά» της την φετινή σεζόν η Στουτγάρδη. «Χρυσός» βαθμός κόντρα στην Χόφενχαϊμ για την Φορτούνα (1-1), χάρη στον οποίο η ομάδα του Ντίσελντορφ διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Μεσοβδόμαδα, γνώρισε την συντριβή με 4-1 στο Κύπελλο από την Σάλκε, ωστόσο λίγο την απασχολεί, καθώς με νίκη σήμερα πραγματοποιεί σπουδαίο βήμα, παραμονής. Στον αντίποδα η Στουτγάρδη ήταν με τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χέρια έως το 90, ωστόσο ο Ντιντερλέχνερ χάλασε την γιορτή στο «Μερσέντες Μπενζ Αρένα», χαρίζοντας έναν πολύτιμο πόντο (2-2) στην Φράιμπουργκ. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα στους Σουηβούς, οι οποίοι σήμερα δεν υπολογίζουν στον ηγέτη Μάριο Γκόμεζ ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) την προηγούμενη αγωνιστική. Τελευταία ευκαιρία για Βάιντσιρλ, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για κρούση της Στουτγάρδης στον Μάρκους Γκισντόλ. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Χέιντενχαϊμ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Μπουντεσλίγκα η Ντάρμσταντ. Ήττα (3-2) στο Ντούισπουργκ για τους γηπεδούχους οι οποίοι βρέθηκαν και πάλι σε δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να θέλουν σήμερα να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας σε συνδυασμό με την κόπωση των φιλοξενούμενων, ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Στον αντίποδα η Χέιντενχαϊμ προέρχεται από εντυπωσιακές «πτήσεις» χάρη στις οποίες παραμένει πάντα μέσα στο κόλπο διεκδίκησης της ανόδου, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε με 2-1 της Λεβερκούζεν στο Κύπελλο, πανηγυρίζοντας την πρόκριση της στους «8» της διοργάνωσης. Πιο ξεκούραστη η Ντάρμσταντ, θα πάω στον άσο.
  • Την Βέχεν υποδέχεται σε ένα πολύ δύσκολο για αυτήν ματς η Μπραουνσβάικ. Με αναπτερωμένο το ηθικό στην εκκίνηση του δεύτερου γύρου οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετρούν το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ. Στην απέναντι πλευρά η Βέχεν τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών, ωστόσο προέρχεται από αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και εκτός έδρας, έχει προβληματίσει. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Ουντινέζε φιλοξενεί σε ένα αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι η Τορίνο. Οι «ταύροι» μετά την νίκη (1-0) επί της Ίντερ, έμειναν στο 0-0 απέναντι στην Σπαλ, συνεχίζοντας έτσι τις καλές εμφανίσεις, ενώ για ακόμα μία φορά, έδειξαν και τις αμυντικές αρετές τους. Στον αντίποδα η Ουντινέζε μετά τις ήττες από Πάρμα και Σαμπντόρια, έμεινε στο 1-1 απέναντι στην «φορμαρισμένη» Φιορεντίνα, τονώνοντας την βαθμολογική της θέση, καθώς βρίσκεται μόλις δύο πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Περιμένω ματς σκοπιμοτήτων, με αποτέλεσμα να στραφώ στο «Χ» του ημιχρόνου και τον άσο της επανάληψης.
  • Στην έδρα της Βέρντερ δοκιμάζει τις αντοχές της στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα η Άουγκσμπουργκ. Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας για την Βέρντερ ενάντια στην Ντόρτμουντ. Το κακό της υπόθεσης για την ομάδα της Βρέμης, πως χρειάστηκε η διαδικασία της παράτασης και τελικά τα πέναλτι προκειμένου να πάρει το εισιτήριο. Αρκετά εξουθενωμένη η Βέρντερ, κάτι που είχε φανεί και στο 1-1 με την Νυρεμβέργη. Στην απέναντι πλευρά η Άουγκσμπουργκ ήταν εξαιρετική απέναντι στην Μάιντς την οποία κέρδισε με 3-0 χάρη σε χατ-τρικ του Φινμπόγκασον, τονώνοντας την κατάλληλη στιγμή την βαθμολογική της θέση. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 1-0 της Χόλστεϊν Κίελ στο Κύπελλο, παίρνοντας το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Αμφίρροπο ματς, με το «Χ» να αποτελεί την πρώτη μου σκέψη.
  • Στην έδρα της Γκινγκάμπ τεστάρει τις δυνάμεις της η Λιλ. Στον πάτο του Σαμπιονά οι γηπεδούχοι οι οποίοι μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν με 2-1 από την Λυών με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν το Κύπελλο. Στα θετικά η συμμετοχή τους στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Στην απέναντι πλευρά εκτός Κυπέλλου έμεινε και η Λιλ η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Ρεν, με αποτέλεσμα να μπει τέλος έτσι στο νικηφόρο σερί των επτά αγώνων. Πιο ποιοτικό σύνολο αυτό των φιλοξενούμενων, θα στραφώ στο διπλό.

 

ΠΕΝΤΑΔΑ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ       1              1,50

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΤΣΑΒΕΣ          OVER 2,5              1,87

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ             1              1,71

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ      1              1,45

ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ           1              2,13

 

ΡΙΣΚΟ

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΧΕΪΝΤΕΝΧΑΪΜ    1              2,31

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΚ-ΒΕΧΕΝ              1              2,70

ΤΟΡΙΝΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ       Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    4,90

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚΧ             3,98

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΛΙΛ              2              2,24

  • Σύστημα 3/5 για κάλυψη.

Παρασκήνια

Θέματα