Πεντάδα στο 13,46

Νικολαΐδης 21/11/20 - 07:28

Πεντάδα συνολικής απόδοσης 13,46 η οποία αποτελείται από τρία διπλα, έναν άσο και ένα Over 2,5, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

  • Την Τσέλσι φιλοξενεί για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Νιούκαστλ. Βελτιωμένη εικόνα στα τελευταία με την διακοπή να έρχεται την πιο ακατάλληλη στιγμή, καθώς η Νιούκαστλ έδειχνε να βρίσκει ρυθμό μετρώντας δύο ήττες στα πέντε τελευταία. Από την άλλη η Τσέλσι προέρχεται από αήττητο σερί οκτώ αγώνων, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα έξι πρόσφατα, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Το διπλό, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Λεβερκούζεν υποδέχεται για την 8η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Μπίλεφελντ. Κάκιστη εικόνα κόντρα στην Ουνιόν από την οποία γνώρισε την συντριβή με 5-0. Την κατάλληλη στιγμή η διακοπή για το Nations League, προκειμένου η Μπίλεφελντ να βελτιώσει τις αδυναμίες της, καθώς μέτρα τέσσερις απανωτές ήττες, ενώ παραμένει για έξι σερί αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα. Στην άλλη πλευρά η Λεβερκούζεν τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγώνων, ενώ πριν την διακοπή, είχε επικρατήσει με 4-3 στο γειτονικό ντέρμπι κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 
  • Την Μπράιτον υποδέχεται για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Άστον Βίλα.  Επιστροφή στις υψηλές πτήσεις και μεγάλο διπλό ψυχολογίας κόντρα στην Άρσεναλ (3-0) το οποίο τονώσε την ψυχολογία της Άστον Βίλα. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Λιντς (3-0) και Σαουθάμπτον (3-2). Από την άλλη η Μπράιτον παραμένει για επτά σερί αγώνες μακριά από τα τρίποντα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Αταλάντα υποδέχεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Σπετσιά. Σπουδαία εμφάνιση και νίκη 3-0 επί της Μπενεβέντο πριν την διακοπή για το Nations League σημείωσε η Σπετσια. Ανεβασμένη αγωνιστικά καθώς ηττήθηκε σε μόλις ένα από τα πέντε τελευταία. Στον αντίποδα η Αταλάντα παρουσιάζοντας αρκετά καλό πρόσωπο, έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Ιντερ, αφήνοντας πίσω την συντριβή με 5-0 από την Λίβερπουλ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ. Πιο ποιοτικό το σύνολο των φιλοξενούμενων, θα στηρίξω το διπλό. 
  • Την Κοριτίμπα φιλοξενεί για την 22η αγωνιστική του Μπραζιλεΐράο η Φλαμένγκο. Κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο από την «Φλα» η οποία παραμένει για τέσσερα σερί ματς μακριά από τις νίκες. Η επιστροφή στα τρίποντα με μια επιβλητική νίκη, θα τονώσει το ηθικό των πρωταθλητών βγάζοντας τους από έναν πολύ κακό μήνα όπου απογοήτευσαν με την εικόνα τους. Από την άλλη η Κοριτίμπα σημείωσε μόλις ένα τρίποντο στις οκτώ τελευταίες εξόδους της, ωστόσο προέρχεται από πέντε σερί Over 2,5 μακριά από το σπίτι της. Η συγκεκριμένη επιλογή, αξίζει την στήριξη μας. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ    2    1,50

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ    2    1,60

ΑΣΤΟΝ Β.-ΜΠΡΑΙΤΟΝ    1    2,20

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ    2    1,50

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ    OVER 2,5    1,70

Παρασκήνια

Θέματα