Πεντάδα συνολικής απόδοσης 12,29

Νικολαΐδης 19/01/20 - 07:45

Πεντάδα συνολικής απόδοσης 12,29 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Την Αντβέρπ υποδέχεται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βελγίου η Σερκλ Μπρίζ. Κάκιστες εμφανίσεις για την γηπεδούχο ομάδα η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και μετρά μία νίκη και τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Στον αντίποδα η Άντβερπ εντυπωσιάζει με την εικόνα της, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ενώ προέρχεται από αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί στο πιο ενδιαφέρον ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βελγίου η Άντερλεχτ. Οι γηπεδούχοι δεν εκκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια τους με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμο έδαφος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ανέβασαν στροφές με αποτέλεσμα να τρέξουν αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Στην απέναντι πλευρά η Κλαμπ Μπριζ οδηγεί με ασφάλεια την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αποκτήσει διαφορά δέκα πόντων από την δεύτερη θέση. Δύσκολη αποστολή για την φιλοξενούμενη ομάδα, θα στραφώ στο Over 2,5.
  • Στην έδρα της Μπέρνλι δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ. Οι γηπεδούχοι παρότι ξεκίνησαν δυναμικά την προσπάθεια τους, το τελευταίο διάστημα εμφάνισαν «κοιλιά» με αποτέλεσμα να προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα η Λέστερ πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες απέναντι στην Σαουθάμπτον, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Περιμένω πως θα αντιδράσουν οι «αλεπούδες» και για τον λόγο αυτό θα στραφώ στο διπλό.
  • Στο Βερολίνο από την Χέρτα φιλοξενείται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Μπαγερν. Οι Βερολινέζοι αποχαιρέτησαν το 2019 τρέχοντας αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και θέλουν να εκκινήσουν την προσπάθεια τους στο 2020 αυξάνοντας το, γνωρίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν απέναντι στην Μπαγερν. Από την πλευρά τους οι Βαυαροί τρέχουν νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών και θέλουν να αποδείξουν πως δύσκολα θα αφήσουν τον τίτλο στους διεκδικητές του, με το διπλό να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Την Ουντινέζε φιλοξενεί στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Μίλαν. Βελτιωμένη εικόνα από τους «ροσονέρι» μέσα στο 2020, με την ομάδα του Πιόλι να τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων (δύο πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο), δίχως να δεχθεί γκολ. Στην άλλη μεριά η Ουντινέζε μετά το νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών που έτρεξε, κατάφερε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ωστόσο απέναντι στην Γιουβέντους για το Κύπελλο, παρουσίασε σημάδια κόπωσης, γνωρίζοντας την συντριβή με 4-0. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

ΠΕΝΤΑΔΑ

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡ.-ΑΝΤΒΕΡΠ 2              1,75

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΛΕΣΤΕΡ           2              1,85

ΧΕΡΤΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.      2              1,40

ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ        1              1,55

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΚΛΑΜΠ ΜΠ.            OVER 2,5              1,75

Παρασκήνια

Θέματα