Πεντάδα συνολικής απόδοσης 73,57

Νικολαΐδης 19/09/18 - 09:09

13,94 πλήρωσε με 4/5 η στήλη της Τρίτης, μετά την επιβεβαίωση του διπλού (1,81) της Ντόρτμουντ, του άσου (1,88) της Λίντς, του άσου (1,88) της Γαλατάσαραϊ και αυτού (2,18) της Λίβερπουλ. Πεντάδα με συνολική απόδοση 73,57 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, την οποία ωστόσο θα τοποθετήσω με ζητούμενα 4/5.

*Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 7ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ η Βικτόρια Πλζέν. Οι Τσέχοι έχουν ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά και την φετινή τους προσπάθεια στο πρωτάθλημα, ενώ ποντάρουν στην δύναμη της έδρας, προκειμένου να ξεκινήσουν με το «δεξί», τις υποχρεώσεις τους και στις εκτός συνόρων, διοργανώσεις. Στην άλλη μεριά οι Ρώσοι τρέχουν αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, ωστόσο το έργο τους σήμερα, είναι ιδιαίτερα, δύσκολο. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Βαλένθια και Γιουβέντους κοντράρονται για τον 8ο όμιλο. Κακή εκκίνηση για τις «νυχτερίδες» οι οποίες αγνοούν την νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ ακολουθεί και μετά την σημερινή αναμέτρηση το γειτονικό ντέρμπι, με την Βιγιαρεάλ. Στον αντίποδα η «Μεγάλη Κυρία» τρέχει νικηφόρο σερί, ενώ ποντάρει στο γεγονός πως ο Ρονάλντο κατάφερε να βρει δις δίχτυα στην νίκη (2-1) επί της Σασουόλο, παίρνοντας μπροστά για την φετινή, σεζόν. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

*Στην Ελβετία και συγκεκριμένα την Βέρνη δοκιμάζει απέναντι στην Γιουνγκ Μπόςι τις δυνάμεις της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εντυπωσιακή εκκίνηση για τους πρωταθλητές Ελβετίας οι οποίοι έχουν ήδη αποκτήσει διαφορά οκτώ πόντων στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και ποντάρουν στην δύναμη της έδρας, προκειμένου να πάρουν κάτι θετικό στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην αντίπερα όχθη οι «κόκκινοι διάβολοι», πήραν την νίκη 2-1 επί της Γουότφορντ, ωστόσο σε ακόμα ένα ματς, παρουσίασαν αρκετά αμυντικά κενά, ενώ φανέρωσαν και αρκετό άγχος στον τρόπο παιχνιδιού τους. Δύσκολη έξοδος, θα στραφώ στο «Χ».

*Εμφύλιος Αργεντινής στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες όπου η Ιντεπεντιέντε φιλοξενεί την Ρίβερ Πλέιτ. Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να ποντάρουν στο «βάρος» της φανέλας τους στον θεσμό, καθώς είναι και οι πολυνίκης την διοργάνωσης. Από την άλλη η Ρίβερ διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και ποντάρει σε αυτό, προκειμένου να φύγει με κάτι καλό, ενόψει του επαναληπτικού. Λόγω έδρας, θα στηρίξω τον άσο.

*Στην Ουάσινγκτον φιλοξενείται από το Σιάτλ η Φιλαδέλφεια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αήττητο σερί δώδεκα αγώνων στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πιάσουν πεντάδα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, αγνοούν την νίκη στα δύο τελευταία τους. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

Η ΠΕΝΤΑΔΑ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛ.-ΤΣΣΚΑ Μ.               1              2,38

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ            2              1,85

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.         Χ             3,83

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΡΙΒΕΡ ΠΛ.          1              2,71

ΣΙΑΤΛ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ    1              1,61

 

Παρασκήνια

Θέματα