Πεντάδα… φωτιά με απόδοση 121,38

Νικολαΐδης 19/05/18 - 09:10

Οι τελικοί Κυπέλλου σε Γερμανία (Μπάγερν-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) και Αγγλίας (Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), μαζί με το ντέρμπι μίσους του Μπέλο Οριζόντε (Ατλέτικο Μινέιρο-Κρουζέιρο), είναι τα ματς που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Από αυτό επέλεξα μια δυνατή πεντάδα την οποία θα καταθέσω με ζητούμενα (3/5).

*Την Μπέτις φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Λεγκανές. Οι γηπεδούχοι ξέμειναν από δυνάμεις στα τελευταία με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν πολύ κακό πρόσωπο, ωστόσο το θετικό είναι πως κατάφεραν να σώσουν από νωρίς την παρτίδα της παραμονής. Στον αντίποδα η Μπέτις επικύρωσε την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ ωστόσο με νίκη σήμερα και… γκέλα της Βιγιαρεάλ, τερματίζει στην 5η θέση της κατάταξης. Το διπλό αξίζει το ρίσκο.

*Ρεν και Μονπελιέ τίθενται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Σαμπιονά. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στον δεύτερο γύρο με αποτέλεσμα να καταφέρουν να βρεθούν μέσα στην πρώτη επτάδα της κατάταξης. Στόχος τους την τελευταία αγωνιστική το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη μεριά η Μονπελιέ κατάφερε και έσωσε από νωρίς την παρτίδα παραμονής ενώ στα τελευταία εμφάνισε σημάδια αποδιοργάνωσης. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

* Ντέρμπι μίσους στο Μπέλο Οριζόντε εκεί όπου η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται την Κρουζέιρο. Αρκετά σοβαρή στην εκκίνηση του πρωταθλήματος η… γκάλο η οποία καταφέρνει και τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών με αποτέλεσμα να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη μεριά οι… μπλε αλεπούδες δεν έχουν πείσει στα εκτός έδρας τους, με αποτέλεσμα να μετρούν δύο αρνητικά αποτελέσματα. Παράλληλα η Κρουζέιρο αγνοεί το εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

*Την Σαο Βέντο υποδέχεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας η Παϊσαντού. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να εκκινήσουν δυναμικά την προσπάθεια τους με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Από την απέναντι πλευρά οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο παρουσιάζουν μεγάλη δυσκολία στο να πάρουν βαθμούς στα εκτός, όπου μάλιστα δέχονται και εύκολα γκολ. Το Χ στο ημίχρονο και ο άσος στην επανάληψη, αξίζουν το ρίσκο.

*Δύσκολη έξοδος για την Κοριτίμπα στην έδρα της Μποά. Κάκιστη εκκίνηση για τους γηπεδούχους στην σεζόν με αποτέλεσμα να έχουν ξεμείνει στον πάτο της κατάταξης με το… κοντέρ να γράφει μηδέν όσον αφορά την συγκομιδή πόντων. Στον αντίποδα η Κοριτίμπα μετά την ήττα της πρεμιέρας (2-0 Σαμπάιο Κορέα), πήρε… μπροστά με αποτέλεσμα να τρέξει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Το διπλό αποτελεί την καλύτερη επιλογή από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι λογίζονται στα φαβορί για την διεκδίκηση της ανόδου.

Η ΠΕΝΤΑΔΑ

ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΜΠΕΤΙΣ         2              2,53

ΡΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ               1              1,88

ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ          1              2,38

ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ-ΣΑΟ ΒΕΝΤΟ              Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    4,83

ΜΠΟΑ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ        2              2,22

Παρασκήνια

Θέματα