Πεντάδα «φωτιά» στο 17,74

Νικολαΐδης 23/01/21 - 06:04

Πεντάδα η οποία αποτελείται από δύο άσους και τρία διπλά συνολικής απόδοσης 17,74 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

  

  • Το Αμβούργο φιλοξενεί για την 17η αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία η Μπραουνσβάιγκ. Τραγική εικόνα από την γηπεδούχο του σημερινού αγώνα η οποία και παραμένει δίχως νίκη στα τελευταία επτά. Παράλληλα η Μπραουνσβάιγκ σημείωσε μόλις ένα γκολ στα πέντε πρόσφατα εξ’ αυτών. Στον αντίποδα το Αμβούργο τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων χάρη στο οποίο καταφέρνει και πάλι να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Το διπλό, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Λειψία φιλοξενεί για την 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Μάιντς. Τραγικές εμφανίσεις από τους «κλόουν» οι οποίοι παραμένουν για δέκα σερί ματς μακριά από τα τρίποντα. Με μόλις επτά βαθμούς μετά από 17 αγώνες η Μάιντς ισοβαθμεί στην τελευταία θέση, παρέα με την Σάλκε και βλέπει το μέλλον της στην Μπουντεσλίγκα, αβέβαιο. Στον αντίποδα η Λειψία μετά από δύο κακές εμφανίσεις, επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας με 1-0 της Ουνιόν. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.  
  • Στην έδρα της Μίλαν δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Αταλάντα. Δίχως να το δεχθεί γκολ, η Μίλαν καταφέρνει να τρέχει σερί νικών τριών αγώνων, διατηρώντας την θέση της στην κορυφή του Καμπιονάτο, ενώ παράλληλα πήρε και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας. Από την άλλη η Αταλάντα προέρχεται από αήττητο σερί δώδεκα αγώνων, ωστόσο στα δύο πρόσφατα εξ’ αυτών έμεινε στο «Χ». Αμφίρροπη μάχη, ωστόσο η Μίλαν δείχνει για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο, με τον άσο να αξίζει το ρίσκο. 
  • Στην έδρα της Ουντινέζε φιλοξενείται για την 19η αγωνιστική του Καμπιονάτο η Ιντερ. Οκτώ αγώνες μακριά από τα τρίποντα συμπλήρωσε η Ουντινέζε μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Αταλάντα. Από την άλλη η Ιντερ μετά το 2-0 επί της Γιουβέντους μπήκε για τα καλά στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου, δίνοντας παράλληλα τόνωση ηθικού ενόψει της συνέχειας. Το διπλό, είναι η καλύτερη επιλογή. 
  • Την Μαρσέιγ υποδέχεται για την 21η αγωνιστική του Σαμπιονά η Μονακό. Ανοδική πορεία από την ομάδα του Πριγκιπάτου η οποία για πρώτη φορά φέτος, τρέχει σερί διαρκείας,αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Στον αντίποδα η Μαρσειγ γνώρισε μεσοβδόμαδα την 3η σερί της ήττα (1-0 Λανς), ενώ παράλληλα έφτασε τους τέσσερις σερί αγώνες μακριά από τα τρίποντα. Η ψυχολογία και το μομεντουμ, δείχνουν άσο. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ    2    1,55

ΜΑΙΝΤΣ-ΛΕΙΨΙΑ    2    1,50

ΜΙΛΑΝ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ    1    2,65

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΙΝΤΕΡ    2    1,60

ΜΟΝΑΚΟ-ΜΑΡΣΕΙΓ    1    1,80

Παρασκήνια

Θέματα