Πιο σταθερή η Εσπανιόλ

Νικολαΐδης 4/01/18 - 10:21

Οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ισπανίας, όπως και του πρωταθλήματος Πορτογαλίας είναι αυτές που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, ενώ υπάρχει και ο αγώνας της Τότεναμ απέναντι στην Γουέστ Χαμ ο οποίος είναι εξ’ αναβολής του προγράμματος της 21ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

*Ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική στην Πορτογαλία, με την Πορτιμονένσε να υποδέχεται την Μπελενένσες σε ένα αρκετά ενδιαφέρον, ματς.

Προερχόμενη από κακές εμφανίσεις η νεοφώτιστη ομάδα η οποία ποντάρει στις επιστροφές των Χάκμαν (μπακ), Ροσέλ (χαφ), προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της. Παράλληλα, εκτός μένουν ο αρχηγός Πεσόα, Μαρσέλ, Εζέ και Ζάντσον.

Στον αντίποδα, η Μπελενένσες βρίσκεται σε πτωτική πορεία στο πρωτάθλημα, με την εικόνα της να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, επέστρεψε ο αμυντικός Σασό, ενώ εκτός παραμένουν οι Τατζιγκόρα, Σαρέ, Μουριέλ, όπως και οι νεοαποκτηθέντες, Μπάκιτς και Μορέιρα.

Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

 

* Την Βιγιαρεάλ υποδέχεται στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, η Λεγκανές.

Προερχόμενη από δύο σερί ματς, όπου δεν κατάφερε να σκοράρει, η γηπεδούχος ομάδα η οποία βλέπει πως η επικίνδυνη ζώνη, πλησιάζει όλο και περισσότερο κοντά της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σιόβας, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αμρααμπάτ.

Από την απέναντι πλευρά, η Βιγιαρεάλ έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας διπλά, όπου παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, χτυπώντας στην κόντρα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, εκτός έμεινε ο φορ Μπακαμπού ο οποίος ταξιδεύει στην Κίνα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Γκουοάν.

Πιο σταθερή και ποιοτική η Βιγιαρεάλ, θα πάω με το διπλό.

 

*Την Λεβάντε φιλοξενεί στην Βαρκελώνη η Εσπανιόλ, με τους Καταλανούς να θέλουν να πραγματοποιήσουν το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Προερχόμενη από αήττητο σερί δύο αγώνων η Εσπανιόλ η οποία τόνωσε το ηθικό της ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, με τον Φλόρες να ποντάρει στην επιστροφή του Γκανέρο στην βασική ενδεκάδα.

Στον αντίποδα, η Λεβάντε απογοήτευσε στα τελευταία, όπου και μέτρησε έξι σερί ματς μακριά από τις νίκες.

Παράλληλα, κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα γκολ στα συγκεκριμένα ματς, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται, σε κακό… φεγγάρι.

Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

Οι επιλογές μου

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ-ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ             1              1,95

ΛΕΓΚΑΝΕΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ    2              3,00

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΛΕΒΑΝΤΕ     1              1,71

Παρασκήνια

Θέματα