«Πληγωμένη» στην Βρέμη ταξίδεψε η Άουγκσμπουργκ

Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Στουτγάρδη

BetFootball 10/02/19 - 06:59

Με τις αναμετρήσεις Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ και Φορτούνα-Στουτγάρδη πέφτει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Με πολλά προβλήματα οι Βαυαροί ταξίδεψαν στην Βρέμη, την ώρα που η Στουτγάρδη πήγε στο Ντίσελντορφ, δίχως τον τιμωρημένο ηγέτη της Γκόμεζ, παίζοντας ένα από τα πιο σημαντικά ματς για το μέλλον της.

 

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (16:30): Ήταν εξαιρετική μεσοβδόμαδα απέναντι στην Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην φάση των «8» του Κυπέλλου Γερμανίας. Σήμερα η Βέρντερ θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας προκειμένου να επιστρέψει μετά από δύο αγωνιστικές στα τρίποντα. Δύσκολα ο Χάρνικ, σταθερά εκτός ο Μπάρτελς. Στην απέναντι πλευρά η Άουγκσμπουργκ μετά το 3-0 επί της Μάιντζ με το οποίο τόνωσε την βαθμολογική θέση της και την ψυχολογία της, μεσοβδόμαδα πήρε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας με 1-0 της Χόλστεϊν Κίελ. Σημαντικά προβλήματα για τον Μπάουμ, καθώς ο Γερμανός θα περιμένει την τελευταία στιγμή τους Φινμπόγκανσον, Μόραμπεκ και Κου, ενώ εκτός παραμένουν οι Σμίντ, Γκουβελέου και Φραμπέργκερ. Εκτίμηση: Χ (3,99).

 

ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (19:00): Ήταν τυχερή απέναντι στην Χοφενχαϊμ (1-1), όχι όμως και κόντρα στην Σάλκε, όπου η Φορτούνα γνώρισε μεσοβδόμαδα την συντριβή με 4-1 για το Κύπελλο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας. Πρωταρχικός και πλέον μοναδικός στόχος η παραμονή στην κατηγορία. Ζίμερ, Λόβρεν, αμφίβολοι, ενώ εκτός μένουν σταθερά οι Κοτέντο και Φρόουζ. Στην αντίπερα όχθη η Στουτγάρδη προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις, ωστόσο δεν καταφέρνει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Πέντε αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα, με τον Βάινστιρλ να παίζει το τελευταίο του χαρτί στον σημερινό αγώνα, την ώρα που τα ρεπορτάζ θέλουν τον Μάρκους Γκισντόλ να βρίσκεται προ των πυλών στους Σουηβούς. Τιμωρημένος ο Γκόμεζ, δύσκολα ξανά ο Μέιρ. Εκτίμηση: 1 (2,15).

Παρασκήνια

Θέματα