Πληρώνει το διπλό της Λέστερ!

Οι "αλεπούδες" πηγαίνουν στην έδρα της Γουότφορντ για το τρίποντο * Ζορίζει την Άρσεναλ η Μπράιτον

BetFootball 20/06/20 - 09:34

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ που σιγά σιγά… ζεσταίνεται. Ας δούμε τα ματς και τι επιλογές μας δίνουν.

Γουότφορντ – Λέστερ (14:30)

Η πρώτη σέντρα θα γίνει στο γήπεδο της Γουότφορντ, η οποία υποδέχεται την Λέστερ. Οι γηπεδούχοι είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν στην τελική ευθεία της σεζόν για την παραμονή τους, ενώ οι “αλεπούδες” έχουν “κλείσει” την 3η θέση και θέλουν να την κρατήσουν.

Οι φιλοξενούμενοι του Μπρένταν Ρότζερς είναι καλύτερη ομάδα, αλλά σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια μετά από τη διακοπή ίσως παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο η ατομική ποιότητα των παικτών. Η Λέστερ όμως, είναι καλύτερη και σε αυτόν τον τομέα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 2,05

Μπράιτον – Άρσεναλ (17:00)

Η Άρσεναλ ξεκίνησε με το… αριστερό, καθώς την Τετάρτη ηττήθηκε εύκολα από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-0. Οι “κανονιέρηδες” του Αρτέτα επισκέπτονται την Μπράιτον, η οποία θα είναι από τις ομάδες που θα επηρεαστούν πάρα πολύ από τις άδειες κερκίδες, αφού οι οπαδοί της τη βοηθούσαν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Οι “γλάροι” είναι λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μάλλον θα είναι ικανοποιημένοι με το βαθμό, τον οποίο μάλλον θα έχουν ως προτεραιότητα και πιθανόν να τον πετύχουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3,40

Γουέστ Χαμ – Γουλβς (19:30)

Πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι στην έδρα της Γουέστ Χαμ, η οποία περιμένει την Γουλβς. Οι “λύκοι” προλαβαίνουν ακόμα και την τετράδα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα βολευτούν με ένα εισιτήριο και για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Τα “σφυριά” από την πλευρά τους, είναι στην επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να ξεκινήσουν τη συγκομιδή βαθμών άμεσα. Ίσως κάνουν το ξεκίνημα με ένα βαθμό που μόνο κακός δεν θα είναι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3,40

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας (21:45)

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, η Μπόρνμουθ περιμένει την Κρίσταλ Πάλας. Τα “κεράσια” είναι σε δύσκολη θέση και πρέπει να δώσουν μάχη για την παραμονή. Θα τα στηρίξουμε μιας και είναι η… εποχή τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2,45

Παρασκήνια

Θέματα