Πληρώνει το 2-3 γκολ στο Κροατία – Αγγλία

Bet_John 11/07/18 - 10:54

Δεύτερος ημιτελικός του Μουντιάλ απόψε, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ. Μία τετράδα για σήμερα με συνολική απόδοση 18,33…

* Για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Κροατία αντιμετωπίζει την Αγγλία. Οι Κροάτες χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσουν τόσο τη Δανία στη φάση των «16», όσο και τη Ρωσία στα προημιτελικά. Tα «λιοντάρια» αφού απέκλεισαν στα πέναλτι την Κολομβία, στα προημιτελικά ξεπέρασαν με 2-0 το εμπόδιο της Σουηδίας. Πολύ δύσκολα θα δούμε ένα ανοικτό ματς και είναι πιθανό να κινηθεί στα 2 με 3 γκολ, με το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων να πληρώνει στο 2,01.

* Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σούντουβα από τη Λιθουανία υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου είναι πιο έμπειροι από τους αντιπάλους τους και έχουν καλύτερο ρόστερ. Το διπλό στο 1,52 έχει τον πρώτο λόγο.

* Για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, η Γκλέναβον από τη Β. Ιρλανδία υποδέχεται τη Μόλντε. Οι Νορβηγοί είναι σαφώς ανώτεροι και πιο έμπειροι και είναι σε καλή κατάσταση μετρώντας τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όπου πέτυχαν συνολικά δώδεκα γκολ. Το over 3,5 στο 2,42 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το Σικάγο υποδέχεται τη Φιλαδέλφεια. Τρία over 3,5 στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τέσσερα over 3,5 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Με το ρυθμό που σκοράρουν οι δύο ομάδες και σε συνδυασμό με τις αμυντικές τους αδυναμίες, το over 3,5 στο 2,48 μπορεί να μας πληρώσει.

Παρασκήνια

Θέματα