Πληρώνει το over 2,5 της Μονακό με τη Ρεν

Bet_John 20/12/17 - 15:00

Ιδιαίτερα πλούσιο το σημερινό κουπόνι, με πολλές επιλογές στη διάθεσή μας που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο…

* Στη Γαλλία, η Μονακό υποδέχεται τη Ρεν. Οι γηπεδούχοι του Λεονάρντο Ζαρντίμ έρχονται από δύο σερί over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές. Περιμένω να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, με το over 2,5 στο 1,60 να αποτελεί ένα δυνατό στήριγμα.

* Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ολλανδίας, σε νοκ άουτ αναμέτρηση, η Φορτούνα Σιτάρντ, υποδέχεται την Άλκμααρ. Οι γηπεδούχοι που είναι πρωτοπόροι στη 2η κατηγορία, έρχονται από πέντε σερί over, με τα τέσσερα πιο πρόσφατα στο over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν το εύκολο γκολ και μπορούν να βοηθήσουν ώστε να περάσει το over 3,5, το οποίο βρίσκουμε στο 1,90.

* Στη Γαλλία, η ουραγός Μετς υποδέχεται το Στρασβούργο που έχει ανέβει στην 8η θέση. Οι γηπεδούχοι το Σάββατο έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν 1-3 εκτός έδρας της Μονπελιέ, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη μετά από εννέα ήττες και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και έρχονται από τρεις σερί νίκες, όπου πέτυχαν συνολικά επτά γκολ. Το Στρασβούργο πατάει πολύ καλύτερα και έχει τη δυνατότητα να βγάλει το διπλό στο 2,50.

* Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, σε νοκ άουτ αναμέτρηση, η Αταλάντα υποδέχεται τη Σασσουόλο. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και έρχονται από δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία τους ματς στη Serie A, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά από δύο σερί ήττες, πανηγύρισαν δύο συνεχόμενες νίκες. Η Αταλάντα όμως εντός έδρας είναι δυνατή και μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,75.

* Στο Βέλγιο, η Μαλίν υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο νίκες και μία ήττα στα τρία τελευταία τους ματς, όμως απέναντί τους έχουν την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ την Κυριακή διέλυσε με 5-0 την Άντερλεχτ. Το διπλό της Κλαμπ Μπριζ στο 1,65 είναι μία πολύ καλή επιλογή.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΜΕΤΣ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ      2 (2,50)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ         1 (1,75)

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤ. – ΑΛΚΜΑΑΡ     OVER 3,5 (1,90)

 

Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

MONΑΚΟ – ΡΕΝ          OVER 2,5 (1,60)

ΜΑΛΙΝ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ    2 (1,65)

Παρασκήνια

Θέματα