Πληρώνουν τα ρίσκα

Νικολαΐδης 28/02/18 - 10:57

Ο επαναληπτικός της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, τον οποίο επέλεξα στον άσο, ενώ στήριξα ακόμα ένα διπλό από την Ευρωπαϊκή Ήπειρο και μια επιλογή στο Under 2,5 από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

*Την Κοπεγχάγη υποδέχεται στο πλαίσιο της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Δανίας, η Χόμπρο. Το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην πρωτοπόρο Μίντιλαντ η Χόμπρο, ωστόσο τελικώς λύγισε με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 απέναντι σε μια πολύ ποιοτικότερη αντίπαλο από αυτήν. Νωθρή μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος η γηπεδούχος ομάδα η οποία ολοένα και χάνει έδαφος στην κατάταξη. Από την απέναντι πλευρά, η Κοπεγχάγη δεν έχει και πολλά περιθώρια και θα πρέπει να «σφίξει» τα δόντια προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το διπλό αποτελεί… μονόδρομο σήμερα και για τον συγκεκριμένο λόγο θα κατευθυνθώ σε αυτό.

* Επαναληπτικός της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν, μετά το μεταξύ τους 0-0 του πρώτου αγώνα. Επιστροφή στις υψηλές… πτήσεις για την ομάδα της Ρώμης η οποία έρχεται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, τονώνοντας το ηθικό της ενόψει της σημερινής δύσκολης αποστολής. Από την απέναντι πλευρά, η Μίλαν δείχνει πως βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, τρέχοντας αήττητο σερί δώδεκα αγώνων, ενώ στα εντυπωσιακά στατιστικά της, είναι πως δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα επτά πρόσφατα από αυτά. Δύσκολα χωρούν προβλέψεις σε τέτοια ματς, ωστόσο η έδρα σε συνδυασμό με το πώς η Μίλαν ξόδεψε αρκετές δυνάμεις κόντρα στην Ρόμα (κέρδισε 2-1), με ωθεί στον καλοπληρωμένο άσο.

*Με την σπουδαία αναμέτρηση της Νασιονάλ Μοντεβιδέο απέναντι στην Εστουδιάντες ανοίγει η αυλαία στον 4ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Εξαιρετικό πρόσωπο για τους Ουρουγουανούς στην προκριματική φάση, όπου πέταξαν εκτός της Σαπεκοένσε και την Μπάνφιλντ, εκμεταλλευόμενοι την δύναμη της έδρας τους, αλλά και την πολύ σφιχτή αμυντική γραμμή τους. Από την απέναντι πλευρά, η Εστουδιάντες έρχεται από ήττα (1-0) στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ουρακάν σε ένα ματς όπου ξεκούρασε αρκετούς παίκτες ενόψει του σημερινού αγώνα. Αμφότερες θα προσέξουν ιδιαίτερα τα μετόπισθεν, με το Under 2,5 να πληρώνει πολύ καλά.

 

H ΤΡΙΑΔΑ

ΧΟΜΠΡΟ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ  2              1,70

ΛΑΤΣΙΟ-ΜΙΛΑΝ                1              1,95

ΝΑΣΙΟΝΑΛ Μ.-ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ  UNDER 2,5          1,60

Παρασκήνια

Θέματα