Προβάδισμα έδρας στη Μπιλμπάο, κόντρα στην Εϊμπάρ

Bet_John 26/01/18 - 10:47

Δεν μας έκανε τη χάρη η Μπαρτσελόνα την Πέμπτη και έμεινε στο 2-0 από το 25’ με την Εσπανιόλ και χάσαμε το over 3,5, ενώ το άλλο over 3,5 που είχα στη δυάδα, στο Κλαμπ Μπριζ – Οστάνδη, πέρασε περίπατο…

* Στη La Liga, η Μπιλμπάο υποδέχεται στο «Σαν Μαμές» την Εϊμπάρ. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, μετρώντας τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με την ουραγό Μάλαγα, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από την Ατλέτικο. Έστω και δύσκολα, η Μπιλμπάο μπροστά στο κοινό της μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,91.

* Για τη Β’ Γαλλίας, η Γκαζελέκ φιλοξενεί τη Μπουργκ. Δύο σερί νίκες για τους γηπεδούχους, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, μετρώντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Ο άσος της Γκαζελέκ στο 1,77 έχει τον πρώτο λόγο.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η Φορτούνα Σιτάρντ κοντράρεται με την Έμεν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από οκτώ σερί over, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα σερί over, τα δύο στο over 3,5. Με το ρυθμό που δίνουν οι δύο ομάδες στα παιχνίδια τους, το over 3,5 στο 2,38 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στη Γ’ Γερμανίας, η Πρέουσεν Μούνστερ φιλοξενεί τους Κίκερς Βίρτσμπουργκ. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές (πέντε ήττες, τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα οκτώ ματς), ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα μετρώντας επτά σερί νίκες. Το διπλό το οποίο βρίσκουμε στο 2,47 μπορεί να μας πληρώσει πολύ καλά και μπαίνει εύκολα σε ένα δελτίο με ζητούμενα.

* Στη Β’ Ιταλίας, η Πεσκάρα υποδέχεται την Περούτζια. Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, όπου δέχθηκαν μόλις ένα γκολ, οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλή κατάσταση, την ώρα που  οι φιλοξενούμενοι έχουν πανηγυρίσει μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία τους ματς (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα). Η Πεσκάρα έχει το προβάδισμα για τη νίκη, με τον άσο να τον βρίσκουμε στο 2,16.

Παρασκήνια

Θέματα