Προβάδισμα στη Βαλένθια στο πρώτο ματς με την Αλαβές

Bet_John 17/01/18 - 09:31

Οι αγώνες για την εμβόλιμη αγωνιστική στην Α’ Γαλλίας και τα ματς Κυπέλλου σε Ισπανία και Τουρκία συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα…

* Για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, η Βαλένθια φιλοξενεί στο «Μεστάγια» την Αλαβές, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη. Οι «νυχτερίδες» μετρούν τέσσερα over στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές της La Liga, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο over 3,5 στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια τους. Η Βαλένθια θα προσπαθήσει να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς και με την ευκολία με την οποία σκοράρει, το over 2,5 στο 1,72 κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρίες, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες..

* Στη Γαλλία, η Λιλ υποδέχεται τη Ρεν. Οι γηπεδούχοι μετά από δύο σερί ήττες, είχαν μία νίκη και μία ισοπαλία στα δύο τελευταία τους παιχνίδια, παίρνοντας τα πάνω τους ψυχολογικά, στην προσπάθεια που κάνουν για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις σερί ήττες όπου δέχθηκαν συνολικά εννέα γκολ, με την άμυνά τους να κάνει πολύ εύκολα το λάθος. Η Λιλ έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με τον άσο στο 2,08 να αξίζει την προσοχή μας.

* Για τους «16» του Κυπέλλου Τουρκίας, η Μπασακσεχίρ φιλοξενεί τη Γκιρεσούνσπορ που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία, από την οποία είχε γνωρίσει την ήττα 3-1 εκτός έδρας στο πρώτο ματς. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην κορυφή της μεγάλης κατηγορίας, παρότι έχουν ρίξει το βάρος τους στο πρωτάθλημα, θα κυνηγήσουν την ανατροπή και θα μπουν δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ένα γρήγορο γκολ θα βάλει… φωτιά στο ματς, με το over 2,5 στο 1,68 κατά μέσο όρο, να έχει τύχη.

* Σε ένα ακόμη ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Τουρκίας, η Ακισάρσπορ (1η κατηγορία), υποδέχεται τη Μπόλουσπορ (2η κατηγορία), με τη δεύτερη να έχει επικρατήσει 2-1 στο πρώτο ματς. Οι γηπεδούχοι θέλουν γκολ, για να διεκδικήσουν την πρόκριση, οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να σκοράρουν στις αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι τους χώρους που θα βρουν και το over 2,5 στο 1,87 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα