Πρωταθλήτρια από το… ημίχρονο η Σίτι!

Άσοι για Λίβερπουλ, Τότεναμ και Γιουνάιτεντ, over στα Λέστερ – Τσέλσι, Σαουθάμπτον – Χάντερσφιλντ και Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ

BetFootball 12/05/19 - 09:46

Τελική ευθεία! Η αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ κλείνει σήμερα με την 38η αγωνιστική και την Μάντσεστερ Σίτι να είναι… ένα βήμα μπροστά από την Λίβερπουλ! Με αυτή τη διαφορά θα φτάσουν λογικά και στο νήμα, καθώς θεωρείται απίθανο να σκαλώσουν στο τελευταίο εμπόδιο οι «πολίτες» του Γκουαρδιόλα που πηγαίνουν στην έδρα της Μπράιτον για να πανγηυρίσουν την παραμονή τους στον θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της, μετά από την επική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, περιμένει τη Γουλβς. Οι «λύκοι» είναι καλοί, αλλά η Λίβερπουλ καλύτερη και παρά την κούραση (σωματική και ψυχολογική από την υπερπροσπάθεια της Τρίτης) των παικτών, θα πάρει το τρίποντο ελπίδας! Ας δούμε όλα τα παιχνίδια στην τελευταία αγωνιστική της φετινής συναρπαστικής σεζόν.

Μπράιτον – Μαν. Σίτι (17:00)

Το γήπεδο της Μπράιτον θα είναι σήμερα το… κέντρο του αγγλικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου! Οι «γλάροι» υποδέχονται τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα και αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο των πρωταθλητών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Σίτι πάει στην «γλαροφωλιά» της Μπράιτον με… 13 συνεχόμενες νίκες και είναι σχεδόν απίθανο να μην φτάσει στην 14η που θα της δώσει τον τίτλο! Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την περασμένη αγωνιστική την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ και θα παίξουν χωρίς άγχος, αλλά με μεγάλο κίνητρο. Το κίνητρο να… γραφτούν στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ! Το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορούν να τα καταφέρουν. Σε αυτή την ξέφρενη κούρσα προς τον τίτλο και τις 13 συνεχόμενες νίκες, η Σίτι πέρασε από πολύ πιο δύσκολες έδρες. Από κάποιες εύκολα, από κάποιες άλλες πιο δύσκολα. Στα δύο τελευταία ματς με Μπέρνλι (εκτός) και Λέστερ (εντός), η Σίτι παρουσίασε μία ασυνήθιστη νευρικότητα, την οποία όμως κατάφερε να ξεπεράσει και να πάρει το τρίποντο. Σήμερα μπορεί να το κάνει πιο εύκολα και να «καθαρίσει» τον τίτλο από το ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 Ημίχρονο/Τελικό         1,53

Λίβερπουλ – Γουλβς (17:00)

Περιμένοντας το δώρο από την Μπράιτον. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γουλβς στο «Άνφιλντ», όπου την Τρίτη έγραψε μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της. Η ομάδα του Κλοπ θέλει μόνο νίκη για να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες της Σίτι και εύκολα ή δύσκολα θα την πάρει. Το παιχνίδι θα είναι και ένα… δεύτερο πάρτι για την μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτή την πανηγυρική ατμόσφαιρα, ο άσος και το over (στο οποίο μπορεί να βοηθήσει και η Γουλβς), είναι οι μόνες μας επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1&Over 2,5 1,80

Τότεναμ – Έβερτον (17:00)

Ένα ακόμα παιχνίδι σε πανηγυρική ατμόσφαιρα. Η Τότεναμ επιστρέφει στο σπίτι της μετά από το έπος του Άμστερνταμ και φιλοξενεί την Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» του Μάρκο Σίλβα είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην τελική ευθεία, αλλά η ομάδα του Ποκετίνο είναι καλύτερη και παρά την κόπωση, θα κλείσει την χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ με νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       2,10

Λέστερ – Τσέλσι (17:00)

Με το εισιτήριο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στις αποσκευές της, η Τσέλσι ταξιδεύει στην έδρα της Λέστερ. Οι «αλεπούδες» είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να εκμεταλλευτούν την κόπωση των «μπλε» που προέρχονται από τον ημιτελικό της Πέμπτης, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι. Το ρίσκο με τον άσο αξίζει τον κόπο, αλλά ακόμα καλύτερη επιλογή είναι το over, αφού αναμένεται ένα ανοιχτό και δίχως σκοπιμότητες παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟVER         1,66

Μπέρνλι – Άρσεναλ (17:00)

Η Άρσεναλ επιβεβαιώσε τα… δύο της πρόσωπα την Πέμπτη. Με το καλό, ευρωπαϊκό πρόσωπο, οι «κανονιέρηδες» νίκησαν με το εντυπωσιακό 2-4 την Βαλένθια και πήγαν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Δύο επί της Νάπολι στα προημιτελικά και δύο επί της Βαλένθια στα ημιτελικά. Με το… αγγλικό πρόσωπο όμως, η ομάδα του Έμερι έχει μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς, ενώ γενικά όλη τη σεζόν, δεν ήταν καθόλου καλή στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ένταση που σίγουρα θα βγάλει η (αδιάφορη βαθμολογικά) Μπέρνλι, θα δυσκολέψει τους πιο τεχνικούς «κανονιέρηδες». Η επιλογή του άσου ενέχει αρκετό ρίσκο, αλλά αξίζει τον κόπο και από αυτό το παιχνίδι, ίσως έρθει η μεγάλη έκπληξη της τελευταίας αγωνιστικής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       3,25

Μαν. Γιουνάιτεντ – Κάρντιφ (17:00)

Οι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές ακόμα και για αυτή την Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ υποδέχεται την υποβιβασμένη Κάρντιφ και έχει μία καλή ευκαιρία να βγει με νίκη από την φετινή, πολύ άσχημη χρονιά, κατά την οποία έμεινε 30 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Το παιχνίδι θα είναι το τελευταίο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ για αρκετούς παίκτες και όλοι θα προσπαθήσουν να έχουν μία καλή, τελευταία ανάμνηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,28

Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ (17:00)

Ισορροπία που αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα! Η Γουότφορντ με την Γουέστ Χαμ συγκρούονται στην τελευταία αγωνιστική, έχοντας μόλις έναν βαθμό διαφορά. Τα «σφυριά» του Πελεγκρίνι δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε αυτό το τελευταίο διάστημα, αλλά η έδρα μπορεί να καλύψει αυτή τη μικρή διαφορά στη φόρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ       3,75

Σαουθάμπτον – Χάντερσφιλντ (17:00)

Ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η απελευθερωμένη από το άγχος Σαουθάμπτον υποδέχεται την υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ και το over θα είναι η επιλογή μας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ OVER         1,61

Φούλαμ – Νιούκαστλ (17:00)

Δίχως άγχος και αυτό το παιχνίδι. Η υποβιβασμένη Φούλαμ φιλοξενεί την Νιούκαστλ που ξεμπέρδεψε γρηγορότερα και από ό,τι θα υπολόγιζε ακόμα και ο Ράφα Μπενίτεθ. Το παιχνίδι δεν θα έχει σκοπιμότητες, αλλά το σκορ δύσκολα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2-3 ΓΚΟΛ   2,00

Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ (17:00)

Σε αυτό το παιχνίδι αντιθέτως, το over θα έχει τον πρώτο λόγο. Οι «αετοί» της Κρίσταλ Πάλας που ήταν σε όλη τη σεζόν καλύτεροι στα εκτός έδρας παιχνίδια, περιμένουν τα «κεράσια» του Χάουι που παρουσιάσαν μεγάλες μεταπτώσεις στη διάρκεια της χρονιάς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ OVER         1,53

Παρασκήνια

Θέματα