Πρώτο ντέρμπι, πρώτη… βόμβα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει την Τσέλσι στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι "μπλε" του Λάμπαρντ έχουν περισσότερη ηρεμία και λιγότερο άγχος. Για αυτό θα τους επιλέξουμε

BetFootball 11/08/19 - 09:52

Με τρία παιχνίδια και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το ντέρμπι θα διεξαχθεί στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Τσέλσι. Λίγο νωρίτερα, η Λέστερ υποδέχεται την Γουλβς και η Νιούκαστλ την Άρσεναλ. Ας δούμε τα ματς…

ΛΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΛΒΣ (16:00)

Χωρίς τον Χάρι Μαγκουάιρ πλεόν στην ομάδα, αλλά τον Βάρντι με τον Κάσπερ Σμάιχελ να είναι εκεί και να θυμίζουν σε όλους το θαύμα των «αλεπούδων». Με τον Μπρένταν Ρότζερς από την αρχή της σεζόν πλέον, η Λέστερ είναι δεδομένο ότι θα είναι βελτιωμένη από την προηγούμενη σεζόν, κατά την οποία προέκυψαν οι αυριανοί πρωταγωνιστές της (τουλάχιστον όσο παραμείνουν εκεί), ο Μάντισον, ο Τσίλγουελ, ο Εντιντί κ.α.

Η Γουλβς από την πλευρά της, θέλει φέτος να σταθεροποιηθεί πάνω από την δεκάδα και προς αυτή την κατεύθυνση έγιναν οι μεταγραφές των Κουτρόνε και Βαγιέχο που προστέθηκαν σε μία ήδη πολύ δυνατή, σφιχτή και δεμένη ομάδα.

Στην πρεμιέρα των «αλεπούδων» κόντρα στους «λύκους», θα πάμε με τους γηπεδούχους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       2,25

 

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ (16:00)

Την ίδια ώρα, η φιλόδοξη Άρσεναλ θα φιλοξενείται από την Νιούκαστλ που μετά από χρόνια δεν θα έχει στον πάγκο της τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά τον Στιβ Μπρους. Ο Έμερι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Οζίλ (μάλλον δεν θα έπαιζε) και τον Κολάσινατς μετά από εντολή της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας. Το πράγμα φαίνεται να ξεφεύγει εδώ, αλλά δεν είναι για τα… γήπεδά μας.

Το καλοκαίρι ενισχύθηκαν και οι δύο ομάδας, αλλά εδώ θα προτιμήσουμε την επίθεση της Άρσεναλ που μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και σε πιο δύσκολες έδρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       1,95

 

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ (18:30)

Το μεγάλο ντέρμπι. Ο Σόλσκιερ με τον Λάμπαρντ συγκρούονται πλέον από τους πάγκους και θέλουν να ξεκινήσουν και οι δύο με ένα καλό αποτέλεσμα. Κυρίως όμως, να αποφύγουν την ήττα. Ειδικά η Γιουνάιτεντ που τα τελευταία χρόνια παίζει με αντίπαλο και την γκρίνια. Οι «μπλε» του Λάμπαρντ είχαν ένα πολύ πιο ήρεμο καλοκαίρι, αφού το απαγορευτικό μεταγραφών ήταν σε ισχύ. Η ηρεμία φάνηκε να διαταράσσεται την τελευταία μέρα της αγοράς με την αποχώρηση του Νταβίντ Λουίζ για την Άρσεναλ, αλλά ο Λάμπαρντ δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε καμία ένταση και άφησε τον Βραζιλιάνο να φύγει με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια. Στο ντέρμπι παίζουν μπάλα δύο… κλισέ. Ότι τα ντέρμπι είναι ανοιχτά σε όλα τα αποτελέσματα και ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Η νίκη της Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» όμως, δεν θα είναι μεγάλη έκπληξη. Με την ελπίδα ότι θα μας… δροσίσει, θα επιλέξουμε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό των Καντέ, Πούλισικ, Μπάρκλεϊ, Άμπραχαμ, Ζιρού και Πέδρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       3,60

Παρασκήνια

Θέματα