Ρισκάροντας σε γκολ και θέαμα στο Κατάρ

Νικολαΐδης 3/12/22 - 01:58

Δύο από τις τρεις επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν την Παρασκευή, καθώς πέρασε το Over 2,5 (2,10) στο Σερβία – Ελβετία, όπως και το Over 2,5 (2,00) στο Νότιο Κορέα-Πορτογαλία, ενώ «έσπασε» η επιλογή του αμφίσκορου στο Γκάνα – Ουρουγουάη.
Μουντιαλική δυάδα η οποία αποτελείται από ένα Over 2,5 και ένα Goal συνολικής απόδοσης 3,67 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Ολλανδία και ΗΠΑ ανοίγουν την αυλαία της φάσης των «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ολοκλήρωσε αήττητη την προσπάθεια της στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης η Ολλανδία, έχοντας πριν σημειώσει δύο νίκες (2-0) έναντι σε Σενεγάλη και Κατάρ, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Ισημερινό. Δεν έπεισε με την εικόνα της η ομάδα των «ορανιε» οι οποίοι αν θέλουν να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση, θα πρέπει αρχής γενομένης από σήμερα να εμφανίσουν ένα πιο σοβαρό πρόσωπο. Στον αντίποδα οι ΗΠΑ ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους με την δεύτερη θέση του 2ου ομίλου, έχοντας δύο ισοπαλίες (1-1) Ουαλία και (0-0) με Αγγλία, για να επικρατήσουν την τελευταία αγωνιστική με 1-0 του Ιράν. Πολύ καλή στο αμυντικό κομμάτι ενώ εμφάνισε επιθετικές αρετές, κάτι που μπορεί σήμερα να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ολλανδία η οποία δείχνει να μην έχει βρει ρυθμό. Αμφίρροπη μάχη, με τους «ορανιε» να διαθέτουν την ποιότητα, την ώρα που οι ΗΠΑ δεν μπορούν να υποτιμηθούν. Θα στραφώ στο αμφίσκορο.

Αργεντινή και Αυστραλία κοντράρονται σε νοκ-αουτ αναμέτρηση της φάσης των «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Παρότι έπεσε θύμα εκπλήξεως στην πρεμιέρα γνωρίζοντας ήττα (2-1) από την Σαουδική Αραβία η Αργεντινή κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη από τον 3ο όμιλο, επικρατώντας στα επόμενα δύο ματς (2-0 Μεξικό & 2-0 Πολωνία). Στον αντίποδα η Αυστραλία πραγματοποίησε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις των ομίλων και ακολούθησε την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Γαλλία στην φάση των «16». Τα «καγκουρό» παρότι ηττήθηκαν με 4-1 στην πρεμιέρα από τους «τρικολόρ», επικράτησαν στα επόμενα δύο των Τυνησία (1-0) και Δανία (1-0). Ομάδα με σταθερότητα στα μετόπισθεν, παρουσιάζει ωστόσο δυσκολία στην δημιουργία ευκαιριών μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Ωστόσο, στις λίγες ευκαιρίες που δημιουργεί, καταφέρνει να τις μετουσιώσει σε γκολ, κάτι που φάνηκε και στη φάση των ομίλων. Φαβορί η Αργεντινή η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τους Αυστραλούς οι οποίοι θεωρώ, πως θα προσπαθήσουν να βρουν γκολ ώστε να αιφνιδιάσουν την «αλπισελεστε». Το Over 2,5, αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΗΠΑ GOAL 2,10
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ OVER 2,5 1,75

Παρασκήνια

Θέματα