Σαββατιάτικα βρετανικά «διπλά»…

Southern 23/12/17 - 14:29

Ακόμα πιο… ιερό κι από φανατικούς Εβραίους είναι το Σάββατο για τους λάτρεις της μπάλας στη Βρετανία. Η προτελευταία μέρα της εβδομάδας θα μπορούσε άνετα να λέγεται και Footballday αντί για Saturday, καθώς στο βρετανικό νησί κυριολεκτικά τα πάντα στο συγκεκριμένο 24ωρο κινούνται γύρω από το ποδόσφαιρο.

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, που η ποδοσφαιρική δράση σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη… νεκρώνει, στη Βρετανία η μπάλα συνεχίζει να κυλάει στο χόρτο και τουλάχιστον στοιχηματικά οι προβολείς πέφτουν για το επόμενο διάστημα στην Αγγλία και τη Σκωτία.

Σε τοπ φόρμα η Μπράντφορντ στην Α’ Αγγλίας, χτυπάει μέχρι και απευθείας άνοδο, ενώ είναι μακράν κορυφαία της κατηγορίας εκτός έδρας με απολογισμό 8-2-1! Όσο χάνει έδαφος στη βαθμολογία τόσο πιο κάτω πέφτει το ηθικό των παικτών της Γουίμπλεντον, η οποία βγάζει χτυπητές αδυναμίες από το ξεκίνημα της σεζόν. Για… κάποιο λόγο οι μπουκ προσφέρουν αυτό το «διπλό» στο 2,25 και σε τέτοια τιμή ποντάρουμε ανεπιφύλακτα.

Στη σκωτσέζικη Λιγκ 1 η φόρμα της Εϊρ Γιουνάιτεντ βγάζει… μάτι. Σε 13 αγώνες από τα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη τρέχει το εκπληκτικό σερί 11-2-0 και οδηγεί την κούρσα της ανόδου. Με τη διαφορά στο +8 από τη δεύτερη Ρέιθ Ρόβερς αλλά με δύο ματς περισσότερα, η Εϊρ δεν αισθάνεται και τόσο άνετη ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι δεν θα χαλαρώσει αν δεν εξασφαλίσει μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα.

Στη μέση του πουθενά η άνετη στη βαθμολογία Έρντρι, δεν πείθει ότι μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ και το «διπλό» παίζεται με κλειστά μάτια ακόμα και στο 1,65.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (23/12)

 

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ     2          2,25

ΕΝΤΡΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΕΪΡ          2          1,65

 

Παρασκήνια

Θέματα