«Σεληνιασμένη» η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Προέρχεται από τρεις σερί νίκες η Γκλάντμπαχ

BetFootball 2/12/18 - 12:30

Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στην 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, όπου η Λειψία υποδέχεται την Γκλάντμπαχ, ενώ στο άλλο ζευγάρι η Αϊντραχτ φιλοξενεί την Βόλφσμπουργκ.

ΛΕΙΨΙΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (16:30): Νέα ήττα για την Λειψία από την Σάλτσμπουργκ, με τους «ταύρους» να μετρούν ένα μόλις τρίποντο στα τέσσερα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Καμπλ, Ντέμε και Φόρσμπεργκ επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά δύσκολα θα βρεθούν σήμερα στην ενδεκάδα. Από την άλλη πλευρά η Γκλάντμπαχ τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της κατάταξης στην Μπουντεσλίγκα. Εκτός οι Κράμερ, Ντουκουρέ και Τζόνσον. Εκτίμηση: 2 & Over 2,5 (2,87).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (19:00): Εκπληκτικές εμφανίσεις από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης η οποία τρέχει αήττητο σερί δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τα πέντε πρόσφατα, ολοκληρώθηκαν με νίκες. Δύσκολα σε ακόμα ένα θα δώσουν το παρών οι Τσέντλερ, Άλαν, Φαλέτ, Τορό και Τζεράλδες. Στον αντίποδα η Βόλφσμπουργκ μετά την νίκη (1-0) επί της Λειψίας την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε τα πάνω της, ωστόσο σήμερα έχει πολύ δύσκολη αποστολή σε μια πολύ αφιλόξενη έδρα. Εκτός μένουν οι Αζάουι, Άρνολντ, Ουντοκάι, Τισεράντ και Καμάτσο. Εκτίμηση: 1 & Over 2,5 (2,49).

Παρασκήνια

Θέματα