Σηκώνει την κούπα η Μπαγερν στη Λειψία

Νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών για την Λεβερκούζεν

BetFootball 11/05/19 - 09:18

Φουλ αγωνιστική δράση στην Μπουντεσλίγκα, καθώς μπαίνουμε στην ολοκλήρωση της σεζόν, με την προτελευταία αγωνιστική να επιφυλάσσει σπουδαίες αναμετρήσεις. Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Μπάγερν στην Λείψια, την ώρα που η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Φορτούνα, ενώ η Χόφενχαϊμ υποδέχεται σε ένα αρκετά κρίσιμο για το ευρωπαϊκό τους μέλλον, την Βέρντερ. Νίκη αναζητά και η Γκλάντμπαχ στην έδρα της αδιάφορης Νυρεμβέργης.

 

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. (16 :30): Ήταν αυτή που είδαμε στο μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας σεζόν κόντρα στην Γκλάντμπαχ η Χόφενχαϊμ, με αποτέλεσμα να φύγει με έναν σπουδαίο βαθμό (2-2) από το «Μπορούσια Παρκ». Με νίκη σήμερα, παραμένει πάντα μέσα στο κόλπο συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την αδιάφορη βαθμολογικά Μάιντζ. Εκτός αποστολής λογικά ο Ντεμιρμπάι ο οποίος παρουσιάστηκε από την Λεβερκούζεν η οποία έδωσε το ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρώ στην Χόφενχαϊμ προκειμένου να τον κάνει δικό της, όπως και ο ανέτοιμος Ζοέλιντον. Στον αντίποδα η Βέρντερ με νίκη, μένει επίσης ζωντανή στην διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτήριων, ενώ προσπερνά και την σημερινή αντίπαλο της. Σε κακό «φεγγάρι» οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι τρέχουν αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων. Εκτίμηση: 1 & Over 2,5 (2,13).

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ (16:30): Η νέα γκέλα (2-2) στην Βρέμη, χάρισε ουσιαστικά το τρόπαιο στην Μπάγερν και το μόνο πλέον που αναζητά η Ντόρτμουντ στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές με την σημερινή, είναι να «κλειδώσει» την δεύτερη θέση, ενώ θα περιμένει και «δώρο» της Λειψίας. Εκτός οι Χακίμι, Σάντσο και Ζακαντού, επιστρέφουν οι Ρόις και Βολφ που εξέτισαν. Στην άλλη μεριά η Φορτούνα μετά το επιβλητικό 4-1 επί της Βέρντερ, πήρε ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Φράιμπουργκ, αποδεικνύοντας πως δεν έχει παραδώσει τα «όπλα», παρότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Εκτίμηση: 1 & Goal-goal (2,19).

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΑΛΚΕ (16:30): «Καταιγιστική» απέναντι στην Αϊντραχτ την οποία συνέτριψε με το εντυπωσιακό 6-1 η Λεβερκούζεν η οποία χάρη στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών, μπήκε δυναμικά στην μάχη για την τετράδα. Από την απέναντι πλευρά οι «βασιλικοί μπλε» ξεμπέρδεψαν με την μάχη της παραμονής και πλέον μπορούν να σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν. Εκτίμηση: 1 (1,34).

 

ΛΕΙΨΙΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ (16:30): «Κλείδωσε» την 3η θέση και πλέον σκέφτεται τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην σημερινή αντίπαλο της η Λειψία η οποία δεν θα έλεγε όχι και σε «δώρο» της Ντόρτμουντ, σε περίπτωση ήττας. Αυτό, γιατί οι «ταύροι» με δύο στα δύο στις τελευταίες αγωνιστικές, μπορούν να τερματίσουν και δεύτεροι. Στην απέναντι πλευρά η Μπάγερν αναζητά δύο πόντους στα δύο τελευταία ματς ή απλά ήττα της Ντόρτμουντ σήμερα για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Εκτίμηση: 2 (1,71).

 

 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (16:30): Οδηγήθηκε στα μπαράζ παραμονής και πλέον η Στουτγάρδη έχει στο μυαλό της, την αντίπαλο που θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία, ώστε να παλέψει για την παραμονή στα μεγάλα… σαλόνια. Πιθανότητες επιστροφής συγκεντρώνει ο Μπεκ. Στον αντίποδα η Βόλφσμπουργκ μετά την νίκη (4-1) επί της Χόφενχαϊμ και το 2-0 επί της Νυρεμβέργης, μπήκε για τα καλά στην μάχη διεκδίκησης της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτίμηση: Over 2,5 (1,83).

 

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ (16:30): Ήρεμη πλέον καθώς έχει «κλειδώσει» την παραμονή και με ένα «κάρο» απουσίες να την ταλαιπωρούν πηγαίνει στα δύο εναπομείναντα ματς της σεζόν η Άουγκσμπουργκ. Στην απέναντι πλευρά η Χέρτα δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο και ο Νταρντάι δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα στους εναπομείναντες αγώνες. Εκτίμηση: 1 (2,34).

 

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (16:30): Έχει ήδη ξεκινήσει η επόμενη ημέρα στο Αννόβερο, το οποίο θα το βρει στην δεύτερη κατηγορία, με την διοίκηση του συλλόγου να προετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Στον αντίποδα η Φράιμπουργκ για ακόμα μία χρονιά κατάφερε εύκολα να σώσει την παρτίδα και πηγαίνει για την τιμή των «όπλων» στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Εκτίμηση: 2 (2,51).

 

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (16:30): Βρίσκεται ήδη στην δεύτερη κατηγορία και αναμένονται σοβαρές αλλαγές όπως έχει προλογίσει η διοίκηση της Νυρεμβέργης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου οι «φράγκοι» να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στα μεγάλα… σαλόνια. Στον αντίποδα η Γκλάντμπαχ θέλει μόνο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτίμηση: 2 (1,90).

Παρασκήνια

Θέματα