Σκοράρει η Λέστερ, νικάει η Σίτι

Με τους προπονητές στις… κερκίδες το Έβερτον – Άρσεναλ και τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα

BetFootball 21/12/19 - 09:51

Με επτά παιχνίδια συνεχίζεται η Πρέμιερ Λιγκ που ετοιμάζεται σιγά σιγά και για την εορταστική Boxing Day. Στα επτά ματς υπάρχει μόνο ένα δυνατό φαβορί, το οποίο και αυτό όμως, αντιμετωπίζει ένα πολύ ισχυρό, ικανό και επικίνδυνο αουτσάιντερ. Το ζευγάρι του φαβορί και του αουτσάιντερ δεν είναι άλλο από το Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ που ξυπνάει και τις μνήμες του περυσινού 1-0 με το οποίο η Σίτι πήρε το… μισό πρωτάθλημα. Ας δούμε τα παιχνίδια…

Έβερτον – Άρσεναλ (14:30)

Η πρώτη σέντρα της ημέρας θα γίνει στο “Γκούντισον Παρκ”, όπου η Έβερτον αντιμετωπίζει την Άρσεναλ. Το… παράδοξο του παιχνιδιού, είναι ότι ο προπονητές των δύο ομάδων θα είναι στις… κερκίδες, εκτός και εάν στην Άρσεναλ αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή. Οι “κανονιέρηδες” ανακοίνωσαν από το Σάββατο την ανάληψη τη συμφωνία με τον Μικέλ Αρτέτα ο οποίος παρουσιάστηκε κιόλας, αλλά στον πάγκο θα βρίσκεται και σήμερα ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ. Στις κερκίδες μαζί με τον Αρτέτα θα βρίσκεται και ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τα “ζαχαρωτά”, αλλά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα. Ο Ντάνκαν Φέργκιουσον θα είναι και σήμερα στον πάγκο της Έβερτον.

Στα αγωνιστικά, η Έβερτον δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Άρσεναλ τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Θα ποντάρουμε στον άσο των “ζαχαρωτών” και λόγω έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2,30

 

Μπόρνμουθ – Μπέρνλι (17:00)

Μετά από τέσσερις ήττες, η Μπόρνμουθ νίκησε στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Τσέλσι και επέστρεψε στο σωστό δρόμο. Κόντρα στην Μπέρνλι θα έχει δύσκολο απόγευμα, αλλά μπορεί να συνεχίσει με ένα ακόμα τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2,40

 

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον (17:00)

Το παιχνίδι που δίνει ένα χρυσό, πεντακάθαρο εξάποντο! Η Άστον Βίλα περιμένει την Σαουθάμπτον, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 15 βαθμούς. Οι “χωριάτες” έχουν το προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά πολύ καλή επιλογή είναι και το over. Εμείς θα πάμε στον άσο, ο οποίος αξίζει το ρίσκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2,40

 

Μπράιτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00)

Το παιχνίδι των ισορροπιών. Η Μπράιτον υποδέχεται την εντυπωσιακή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (ισοβαθμεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η θέση) σε ένα ματς που δείχνει να πηγαίνει προς την ισοπαλία με πολύ χαμηλό σκορ. Ίσως και με καθόλου σκορ…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3,20

 

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Ένα ακόμα παιχνίδι που η ισοπαλία θα έχει τον πρώτο λόγο. Εδώ όμως, οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν και να ξεπεράσουν τα όρια του over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3,10

 

Νόριτς – Γουλβς (17:00)

Ακόμα και στην ήττα από την Τότεναμ, έδειξε καλά στοιχεία. Ο λόγος για την Γουλβς που επισκέπτεται την Νόριτς. Τα “καναρίνια” από την πλευρά τους, προέρχονται από την εντυπωσιακή (και απρόσμενη ισοπαλία) στην Λέστερ. Η Γουλβς είναι καλύτερη και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1,95

 

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ (19:30)

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας! Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα φιλοξενεί την Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς. Παρά την ισοπαλία με την Νόριτς, η Λέστερ παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση και απειλεί τους γηπεδούχους. Οι “πολίτες” του Γκουαρδιόλα όμως, μπορούν στην καλή τους μέρα να διαλύσουν οποιαδήποτε ομάδα. Ο Βάρντι με τον Μάντισον μπορούν να απειλήσουν τον Έντερσον, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει ο Στέρλινγκ με τον Αγουέρο, τον Μπερνάρντο Σίλβα και τον Γκάμπριελ Ζεσους.

Το over είναι πολύ πιθανό και θα το συνδυάσουμε με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1&OVER 3,5 2,60

Παρασκήνια

Θέματα