Στήριγμα οι γηπεδούχοι

Νικολαΐδης 22/10/21 - 00:34

Τρίτο σερί ταμείο για την στήλη, καθώς την Πέμπτη επιβεβαιώθηκε η τριάδα από το Γιουρόπα Λιγκ, χαρίζοντας απόδοση 5,45. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε το Goal (1,70) στο Μπέτις-Λεβερκούζεν, το Goal (1,80) στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ολυμπιακός και το Over 2,5 (1,75) στο Γουέστ Χαμ-Γκενκ. Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ισάριθμους άσους συνολικής απόδοσης 6,03 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Σαμπντόρια και Σπετσια κοντράρονται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Νέα κακή εμφάνιση και ήττα 3-1 από την Κάλιαρι για την Σαμπντόρια, με τους γενοβέζους να συμπληρώνουν τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα. Από την άλλη πλευρά η Σπετσια έβαλε τέλος στον κατήφορο με τις τρεις συνεχόμενες ήττες, επικρατώντας δύσκολα με 2-1, της Σαλερνιτάνα. Ευκαιρία να αντιδράσει η Σαμπντόρια κόντρα σε έναν ισοδύναμο και ίσως πιο αδύναμο αντίπαλο, με τον άσο να αξίζει, το ρίσκο.

Οσασούνα και Γρανάδα κοντράρονται για την 10η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εξαιρετική εικόνα από την Οσασούνα η οποία τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών καταφέρνοντας να βρεθεί στην δεύτερη θέση, όπου ισοβαθμεί με άλλες τρεις ομάδες. Στον αντίποδα η Γρανάδα επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Σεβίλλης, επιστρέφοντας στις νίκες, μετά από δώδεκα αγώνες πρωταθλήματος. Πρώτη νίκη για φέτος, την οποία θα θέλει να εκμεταλλευτεί, καθώς η ψυχολογική τόνωση είναι μεγάλη, διότι βρέθηκε πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Σκληρή έδρα η Παμπλόνα, θα ρισκάρω στον άσο.

Την Άστον Βίλα φιλοξενεί στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Πρεμιερ Λιγκ η Αρσεναλ. Πλήρωσε τον εφησυχασμό της και παρότι προηγήθηκε στο 8′ με τον Ομπαμεγιανγκ, δέχθηκε δύο γκολ (50′ & 73′) από την Κρίσταλ Παλας και παρ’ ολίγον να ηττηθεί η Αρσεναλ, με τον Λακαζετ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2. Στα θετικά, πως οι «κανονιερηδες» παρέμειναν για έξι σερί αγώνες, αήττητοι. Από την άλλη πλευρά η Άστον Βίλα μετά την ήττα 2-1 από την Τότεναμ, ηττήθηκε με 3-2 και από την Γουλβς σε ένα ματς, όπου κέρδιζε με 2-0 στο 68′, δέχθηκε ωστόσο τρία γκολ από το ογδόντα και μετά. Πολλά τα αμυντικά κενά και οι αδυναμίες των «χωριατών», θα στραφώ στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ 1 1,70
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1 1,82
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΑΣΤΟΝ Β. 1 1,95

Παρασκήνια

Θέματα