Στήριγμα οι γηπεδούχοι

Νικολαΐδης 23/03/18 - 09:34

Τα φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι αυτά που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού. Από αυτά, ξεχωρίζουν τα ματς της Γερμανίας απέναντι στην Ισπανία, το Αργεντινή-Ιταλία, το Ολλανδία-Αγγλία και το Γαλλία-Κολομβία.

*Την Ισπανία φιλοξενεί στο Ντίσελντορφ η Γερμανία με τις δύο ομάδες να δίνουν ένα από τα πιο δυνατά τεστ τους στην προσπάθεια να προετοιμαστούν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Υψηλοί οι στόχοι στα… πάντσερ τα οποία μετά την κατάκτηση του τροπαίου στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014 και του Κονφεντερέισον Καπ στην συνέχεια, αναζητούν ακόμα μια μεγάλη παράσταση ποντάροντας στην ποιότητα τους. Στον αντίποδα, η Ισπανία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, με τις αλλαγές στα πρόσωπα να είναι πολλές, ωστόσο ο… κορμός παραμένει ίδιος, με το ταλέντο να ξεχειλίζει στην… φούριας ρόχας. Δύσκολο το σημερινό τεστ, με τους Γερμανούς δικαίως να λογίζονται ως το μεγάλο φαβορί, οδηγώντας με στον άσο.

*Την Ιταλία φιλοξενεί σε φιλική αναμέτρηση το «Έτιχαντ» του Μάντσεστερ, η Αργεντινή. Κατάφερε και ανάτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με αποτέλεσμα να δώσει τελικά το παρών στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, η Αργεντινή. Με τον Σαμπάολι στην τεχνική ηγεσία της η… αλμπισελέστε, ποντάρει αρκετά ψηλά. Στην άλλη πλευρά, η Ιταλία θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Σουηδία στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τον Ντι Μπιάτζιο στην τεχνική ηγεσία προσωρινά μετά την απομάκρυνση του Βεντούρα, με τον Ιταλό να προσπαθεί να δώσει… ταυτότητα στην… σκουάντρα ατζούρα. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 

*Στο Παρίσι απέναντι στην Γαλλία δοκιμάζει τις δυνάμεις της, η Κολομβία. Ακόμα ένα μεγάλο φιλικό προετοιμασίας, όπου οι… τρικολόρ μετά την πρόκριση τους στην τελική φάση, θέλουν να καταλήξουν στην αποστολή που θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι. Από την άλλη, η Κολομβία εξαργύρωσε την πολύ καλή εικόνα της στα προκριματικά, με την πρόκριση της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στόχος, η πρόκριση στις «16» κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο έρθει. Αρκετά τα νέα πρόσωπα στην σημερινή αποστολή των… καφετέρος, με τον άσο να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

 

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ       1              2,32

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΙΤΑΛΙΑ         1              2,04

ΓΑΛΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ       1              1,50

 

Παρασκήνια

Θέματα