Στήριγμα οι φιλοξενούμενοι και ένας άσος

Νικολαΐδης 12/03/23 - 01:23

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο, δύο διπλά και ένα διπλό από το ημίχρονο, συνολικής απόδοσης 8,38 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Στην έδρα της Χόρσενς δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Κοπεγχάγη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Δανίας. Συνέχεια των προβληματικών εμφανίσεων από την Χόρσενς η οποία ηττήθηκε (2-0) από την Άαρχους και συμπλήρωσε τρεις απανωτές ήττες. Είχαν προηγηθεί αυτές με 3-0 από την Βίμποργκ και 5-2 από την Μπρόντμπι. Στην 10η θέση, μόλις τρεις πόντους πίσω από την Οντένσε και επτά περισσότερους από την Άαλμποργκ. Στον αντίποδα η Κοπεγχάγη μετά την διακοπή δείχνει πως απέκτησε ρυθμό και με την επιβλητική νίκη 7-0 επί της Οντένσε, έφτασε τους έντεκα σερί αγώνες αήττητη. Σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας βρεθεί τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Νόρτζελαντ η οποία δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην έδρα της 3ης Βίμποργκ. Ευκαιρία για την Κοπεγχάγη να εκμεταλλευτεί απώλεια της πρωτοπόρου, με το διπλό, να αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Την Πονφεραντίνα φιλοξενεί η Γρανάδα στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ακόμα μια τεράστια εμφάνιση και σπουδαίο διπλό με 3-1 στην έδρα της Μπούργκος για την Γρανάδα η οποία έφτασε επτά σερί αγώνες αήττητη. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ στο διάστημα αυτό. Από την μεριά της η Πονφεραντίνα ηττήθηκε (3-0) εντός έδρας από την Καρταγένα και παρέμεινε για τρίτο σερί ματς δίχως να σκοράρει με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οκτώ σερί αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα παραμένει η Πονφεραντίνα η οποία βγάζει τεράστιες αδυναμίες στον αγωνιστικό χώρο και αν δεν συνέλθει, γρήγορα θα βρεθεί στην 3η κατηγορία. Ο άσος, είναι η πρώτη μου σκέψη.

Την Μπενφίκα φιλοξενεί η Μαρίτιμο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Επιστροφή στις χαμηλές πτήσεις και στις ήττες (2-0) από την Ζιλ Βιθέντε για την Μαρίτιμο η οποία μετά την διακοπή του αρνητικού σερί της με την νίκη (3-1) επί της Σαντα Κλάρα, έχασε τεράστια ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά. Στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας απόσταση έξι πόντων από την 15η Εστορίλ και έναν από την 17η Σάντα Κλάρα. Από την πλευρά της η Μπενφίκα έδειξε τα “δόντια” της απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ στον μεταξύ τους επαναληπτικό της φάσης των “16” του Τσαμπιονς Λιγκ, την οποία κέρδισε με 5-1. Νικηφόρο σερί πέντε αγώνων και αήττητο 13 αγώνων για τους “αετούς” οι οποίοι παραμένουν σταθερά στην κορυφή με οκτώ πόντους διαφορά από την δεύτερη, Πόρτο. Το διπλό από το ημίχρονο, είναι η επιλογή μου.

Την Φιορεντίνα υποδέχεται η Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Απέκτησε ηθικό μετά την νίκη (2-1) επί της Ρόμα και πήγε στο Μπέργκαμο απέναντι στην Σασουόλο προκειμένου να τα παίξει όλα στα όλα. Ήττα (3-2) σε ένα ματς όπου η Κρεμονέζε προβλημάτισε εκ’ νέου με τα αμυντικά κενά της χάνοντας ευκαιρία να μειώσει στο -3 από την 18η Βερόνα. Από την μεριά της η Φιορεντίνα επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επικρατώντας με 2-1 της Μίλαν, με αποτέλεσμα να αυξήσει το αήττητο σερί της σε πέντε αγώνες. Την Πέμπτη αντιμετώπισε την Σίβασπορ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των “16” του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 1,85

ΧΟΡΣΕΝΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2 1,55

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ 1 1,58

ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2/2 ΗΜ.-ΤΕΛ. 1,85

Παρασκήνια

Θέματα